би отишла во времето кога сум се родила (поточно на пораѓањето),моето детство и во времето на адам и ева
Би се вратила во времето да ја запознаам Хурем Султан, да видам како живеела, како изгледала и тн. Ама ете ко за моја среќа или несреќа нема временска машина. А за иднината и мене ме интересира како ќе биде, но првото ми е поважно.
во времето пред Големата експлозија (кое, впрочем, не постоело), зашто знам дека е невозможно, ама пак, сакам.
би отишла неколку години наназад за да сменам некои работи кои ми се случија ма за жал не можам да го направам тоа
Без размислување назад у детството! Во кал,во игри без граници,жмурки,камај,ластик,сакате ли војна... Бесценети периоди!
Би сакала да видам како било во минатото, далеку пред нашата ера, но ако би морала да одберам само едно дефинитивно би отишла едно 3 до 5 години само во иднината, како би дознала какви избори сум направила во најважните години од мојот живот и да заклучам дали сум го одбрала правилното и секако, ако можам и сакам, да го променам.
Затоа немате иднина, зашто сите сакате у минатото да се вратите. Јас би премотал напред. Да видам дали има надеж од мене чоек да биде или не. Ако не, пиштолот и одма си пукам у колено, па у другото и на крај се џиткам од терасата на Соња, за последниот куршум да си го прострелам у слепоочница. Ако биде од мене чоек, одма продаам све што имам, ставам на тајна сметка, кажуем која е и каде е сметката на фамилија и најблиски и почињам да пукам по други луѓе.
Би отишла во иднината да ги видам моите правнуци и внуци, а и како би изгледала ако би била стара. И се разбира да ја видам новата технологија.
Прво ќе отидам во праисторијата Баш ме интересира времето кога на нашата планета живееле динусауруси и други чудни и сега изумрени животни. Потоа би отишла и во иднината, чисто да видам како е и дали целосно се разликува од нашето време
Прво во минатото кога живееле сите оние за кои сме учеле по историја, бидејќи си имам нормално створено слика во глава и отсекогаш сум сакала и да ја реализирам, да ги видам замоците, кралските дворци и слично. И потоа, дефинитивно во иднината, ама не далечна, туку 2-3 години од сега, ме интересира каков ќе биде мојот живот и дали ќе ми испадне по планот, а многу сакаммм.