Прво пред 10 год.за да можам да ја видам личноста што не е повеќе со нас барем уште еднаш, а потоа во времето на баба ми и дедо ми оти тогаш имало вистинска љубов за разлика од сега
А, може тоа временската машина да уде напред или само во рикверц? Ако се враќа само назад тогаш би сакал само 3 месеци да се вратам наназад, за да и вратам на една особа за тоа што ја искористи мојата добрина и постапи крајно нечесно.
во времето на султанот со цел да ги испробам сите круни и фустани на султанките и некој да ме вика султанке аххх и секако да се изрелаксирам во бањите на султанките
А бе и јас прво посакав таму, ама си реков, што ако не сум султанката. Што ако сум некоја од миленичките па да ми е краток векот
ako odam tamu pod uslov da bidam na mestoto na hurem lelel odma odam hahah milenicka ma jok samo sultanka hahah
Хммм за почитта кон харемска жена во тоа време сум маалку скептична. Не велам не, можеби не сум доволно информирана. А и почитта има повеќе аспекти. Јас би патувала низ времето доста и сметам дека поинтересно би ми било такво патување, отколку да го прошетам светот. Но, за дестинација за стално, ја одбирам сегашноста. Сметам дека најдобро би се снашла така.