Уф дај боже да залади. Јас па сакам кога ќе заврне, ама да е свежичко, инаку од вжештеното цименто или асфалт многу спарно е. Инаку го обожавам мирисот на дождот.
Времево како време истура , ова лето слабо нешто врнеше, па сега надокнадува туку убаво нека си врне сега, нека освежи, само утре да не ми заврне :geek: најбитно
Врни, врни дожд пресреќна сум, конечно да смени малце, да освежи, веќе преку глава ми дојде од летото...сега под ќебенце и да си пуштам филмче, нема поубо....знам дека по две недели ќе си го барам летото назад, а до тогаш ќе си поуживам во дождот
Времето денес, за НИКАДЕ. Абе јас барав да е малку поладно, џемперчиња, ова она да си носам, но не побарав да ИСТУРА. Не сакам кога врне, не сакам чадори... НЕ и НЕ!
Денеска таман. Обично не сакам дожд, но денеска не ми сметаше. Денеска не ми смета ништо. И тоа токму поради самото време. И старките ми беа мокри и пак, убаво..
Врне, истура, како што тргнало, ако не престане да врне, има да биди поплава, ќе бидеме како Венеција дојде есен и сега само ќе врне