Лани ова време гола се шетав, а оваа година ми иде се да си извадам од плакар и да си го облечам на мене
Со оглед на тоа дека цело време го поминав на компјутер со греалката за мене залепена! би рекла дека е прилично топло! за надвор да не зборувам
СУПЕР!!!!!!! (ако некој види девојче како се шета надвор со јорган ЈАС сум таа, човек неможе да искочи надвор без да се врати дома, во коцка(смрзнат ),а можам и да замислам како ќе биде крај на декември и јануари од дома нема да излегувам и ни до продавница, а не па за подалеку, у п.м. многу сум нервозна ради времево)
..не личи на зима! Кога гледам преку прозор ми се чини како пролет да е, а не зима..Ајде, сакам снег за Нова Година!
времето денес...катастрофално...полосо не може ни да биде...што е ова...пролет ли е или зима????...појма немам...сакам снег.....сакам новогодишна еуфорија а што е ова????не знам!!!!
..е ептен мрачно и депримирачко..ама за среќа нема такво влијание врз мене.. Можеби само малку повеќе на спиење ме тера.. И се надевам дека покасно денес или утре дождов ќе премине во снееег!