Од денес официјално е зима, па и времето почнува да се однесува така. Добро почна снегот, ајде само нека продолжи да врне и да има повеќе.. Чудна работа, сабајле во 7 часот не беше толку ладно колку што беше сега во 12..
Времево изненадува....Снегов е најубав само да не се стопи до утре,затоа што сакам да шетам и да се сликаааам
Времево надвор е најубаво. Снегчево супер ми дојде во овие денови, шетав пред малку надвор леле колку е само најромантично.
Е многу убаво. Кога се решило да вее нека вее два метри нека има па таков снег во животов мој не сум видела да се порадувам малку
Времето денес прилично снежно.Вее ли вее. Сабајле поради тој проклет снег, се смрзнав пола саат и више во автобус, неможеше автобусот да се искачи по мостот во Ѓорче. Господ во пижами го видов... А надвор вака убавко е, свежичко, со снегче, бело е се. На моменти кај мене знае силно да задува.. и така
Најубавооо! Нека вее уштееее,да има многу снег и да не можеме од дома да искочиме Што убаво си се изнашетав на кеј со кучето,мерации и двете ко деца се радувавме