Ова мај е или октомври ? Вчера беше претопло, сега пак се расипа. Жал ми е што на матурантите не му се погоди, на поќето му врнеше
Е не ми се верува, одеднаш сиви облаци и сипува како од кофа а јас во плитки кондурчиња со дупчиња од страните, па што ако имам чадор. Ај можеби до 15.30 ќе биде сончево и топло, без умерено облачно.
WOW! Мене ми е секси времево Си се смеам весело, ми се отвори желба за работа (и за ред други безобразни работи, ама на работа за работа )
е факинг амејзингг !! Мразам дожд, но колку бев расположена денес, иако ме фати дожд бидејќи морав да се вратам дома, бидејќи професорката не дошла денес, а за тоа кажала вчера, ама јас не сум ја слушнала бидејќи правев муабет со колешките бидејќи ништо немаше да видам бидејќи ги заборавив очилата дома... Шо требаше да кажам? Оу да, ме фати дожд ! И бидејќи местото каде што живеам личи на минирана зона, дупки има насекаде, мали потоци секаде, ги соблеков балетанките (?!) и терав боса ! И баш штом никој немаше по улиците, си велев-This is soooooooo fuuuuuuuuuuuuunn!! И како обично, кога стигнав пред вратата, престана да врне, барем помалку врнеше, но што има врска, се преоблеков, и сега седам тука и ви кажувам за тоа.