Времево денес. Во стил на Бранка Станковска а сепак во малку поперверзна варијанта, би рекла дека да беше времево ТАА а јас ТОЈ Спојлер ќе д*кав на неа , а да беше времето ТОЈ а јас и онака сум си ТАА ја прерипувам предиграта, пуштањето, заведувањето, трк по бурми и го мУжам! Ете такво е! Јас сум Бранка Станковска, и времето надвор е прекрасно!
40 степени во сенка. Сонце лиЉаво, полиЉаво и не може да биде. Небо чисто со црвено-зелени пруги. Облаци, тука-таму по некој бургундиЈец. ВиноЖИТНИ бранови од благ-доумерен ветер дува од јужните прерии на земјава. Чоколаден дождец е можен во текот на попладневните часови. Бран од лижавчиња, бонбони и мастики можат да ги изненадат повисоките места во текот на вечерните часови. Се замолуваат, сите оние, кои се упатуваат кон Скопската плажа, заради безбедност, да понесат со себе корпи за собирање банани.
не само што ми здосади туку ме убива и исцрпувам се смрзнав , едвај чекам сонцеееее и 40 степени ич нема да се жалам ај да се стрпам ама неможам више
Времето во Скопје: променливо облачно со повремени грмежи. Температура од 8 до 19 степени Целзиусови.
Времето денес есенско накај зимно. Аман до кога?19ти Мај е,надвор е 21 степен,а мене ми е ладно,ми се иде греење да пуштам.
Времето денес во Струмица утрото и во попладневните часови беше облачно и топло а температурите се движеа од 26° / 13°
Топол,сончев ден во Битола температурата до 23° само за шетање по Широк Сокак Конечно да ја осетиме пролета нели?
Во Скопје денес утрото беше топло. Уфф ама многу топло, па затоа ја климата ја вклучив и си направив дома фрижидер. Ех, уживанции. И одеднаш почна да дува и небото се смрачи а и се слушаше грмење. И бум, почнаа да врнат огромни капки дожд. Пороен дожд. Но за саат време и тоа пројде. Lets see whats next. Може пак ке опече сонце.
Во Преспа времето денес, а и минатата недела, е за никаде Топло е, дури и запурно на моменти, облачно со катран облаци, нон-стоп грми и светка, па ќе истури, а моментално дува ветар - се во едно. Аман веќе, нека се стопли како што треба и нека престанат овие грмотевициве, Спојлер останав цело време по скали нагоре-надолу да исклучувам се од штекер
Времето денес е лудо ,сонце пукаше досега ,сега па се заоблачи ветер дува кај и да е ќе заврне ,да не речам ќе истури. И да ,еве штотуку почна да грми. Реков дека е лудо (Прилеп)