Како што гледам на прогноза времево абер нема до септември да залади.. Мислам и јас сакам топло во лето ама што е многу, многу е! И после одеднаш снег ќе заврне и нема есен Времето не само денес, во глобала, не е нормално.
Моментално во Охрид се некои 27 степени, ама ќе биде и потопло, знам јас Тек тук одвреме навреме може да се забележи некое мало облаче, минорно, сосем небитно и безопасно како безопасна Преубаво време, преубаво
времето денеска беше пеколно истото се очекува и за утре(и за цела недела ),па со господ напред и вода во ташна ако излегувате надвор
Времето денес во мојата соба пеколно жешко. Ќе го скршам компјутеров што ме стопи, а никако не ми се станува од него!
Претоплоо е јее Сега гледам дури и училиштава во жешките денови се со максимално скратени часови. Не е фер.. јас дури бев средно низ прозорец само од училница си го гледав сонцето, а сега овие фактички на шетање ги пуштаат
Ваму кај мене врне ли врне....цел месец сонце не видовме. Сега одвај се труди да ѕирне малку , ама безуспешно...чиста депресија
Времево е да се затвориш дома и климата цел ден да не ја изгасиш или да влезеш во фрижидер,пеколно жешко !
Температурава во Велес денеска очајна -.- премногу жешко не се испаѓа до двор а не па во школо да се оди.. -.-