Мене еден вујко/дедо не знам што паѓа на мајка ми роднина ми се запна да дојдам да дојдам мн ми е мило што конечно имаш детенце. Викам ама чичко x не правиме повојници гости за малава ептен е период на вируси ај понатака… три пати после тоа ми ѕвонеше, не му дигнав ми е гајле, кај ќе го видам освен на некоја свадба кај братучеткиве следни што се за мажење ич не се замарај поготово па ти со прематурче и триста маки истрга за да ја донесеш здрава на светов
Мене ми е што не го ни спомнуваат тој дел дека е прематурче , дека 54 дена беше на интензивна. Никаде ги немаше да прашаат како е , туку сега кога е дома им текна. Мене ужасно ми смета тоа, што кога ни беше најтешко бевме заборавени . Баба и од татко страна додека лежев на интензивна , не праша како сум туку кажа не сакам да се вика така бебето. Дојде на мекици со торта на која имаше грешно име уште па прашала кога да дојдам да ја видам. Никогаш
Аууу она несакала така да се вика. Смрдла бе. Па и торта за инат со грешно име. Марш таму. Не ти треба никој.
Ич не ти треба еве ти потврдувам и сами деца се радтат само ти и маж ти, јас пре Живеана сум еве 6месеци без трошка помош знам тука и мн мн други ич да не се секираш
Сега овој период не ти треба гости ,најважно е бебето не се ни замарај со коментари.Нас кога не пуштија од Оинт послем една недела направивме мекици моја фамилија и на мм фамилија со пријатели наши во ресторан сите заедно.Им беше кажано дека повојници ,такви чуда ќе нема.До сега само 2 пати имавме гости и тоа другарка една дека од Австрија беа дојдени сакаше да го види и реков ајде ама без деца,и уште една другарка што сме блиски исто не е од мк дојдоа за да го видат толку.Најчесто го гледаат моите и на мм неговите.Сестра ми дека со 3 деца онлине го гледаат школска година е.Надвор кога сме се дружиме со мајките од мало ама сите сме со мали бебиња .До сега не замарал никој за да дојде.
Исто и ние така направивме за мекици, само што од на мм страната неговите не правеа мекици, туку дотичната си дојде како гостин. Знаат дека е пред време родена , ама нормално мачењето и лечењето се прескокнува и само се кажува се породи Бокаче имаат двомесечна ќерка Има разбрани луѓе , и ете некоја ќе се појави и ќе ме извади од колосек