Време за одење на повојница

Дискусија во 'Бебе' започната од koritsaki, 22 март 2011.

1. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    2.617
    Допаѓања:
    5.175
    Мене еден вујко/дедо не знам што паѓа на мајка ми роднина ми се запна да дојдам да дојдам мн ми е мило што конечно имаш детенце. Викам ама чичко x не правиме повојници гости за малава ептен е период на вируси ај понатака… три пати после тоа ми ѕвонеше, не му дигнав :Pми е гајле, кај ќе го видам освен на некоја свадба кај братучеткиве следни што се за мажење 8)8) ич не се замарај поготово па ти со прематурче и триста маки истрга за да ја донесеш здрава на светов :l:

На bokace1, BellaBibi и Simon4e0507 им се допаѓа ова.
  2. bokace1

bokace1 Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    867
    Допаѓања:
    3.706
    Мене ми е што не го ни спомнуваат тој дел дека е прематурче , дека 54 дена беше на интензивна. Никаде ги немаше да прашаат како е , туку сега кога е дома им текна. Мене ужасно ми смета тоа, што кога ни беше најтешко бевме заборавени . Баба и од татко страна додека лежев на интензивна , не праша како сум туку кажа не сакам да се вика така бебето. Дојде на мекици со торта на која имаше грешно име :@ уште па прашала кога да дојдам да ја видам. Никогаш :devil:

На Mumoftwo30, Simon4e0507, Puffy2019 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    8.288
    Допаѓања:
    25.659
    Аууу она несакала така да се вика. Смрдла бе.
    Па и торта за инат со грешно име.
    Марш таму. Не ти треба никој.

На Meddy, Mumoftwo30, Simon4e0507 и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    2.617
    Допаѓања:
    5.175
    Ич не ти треба :D еве ти потврдувам и сами деца се радтат само ти и маж ти, јас пре
    Живеана сум еве 6месеци без трошка помош знам тука и мн мн други ич да не се секираш

На Meddy, Mumoftwo30, Simon4e0507 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Veci@123

Veci@123 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2024
    Пораки:
    454
    Допаѓања:
    961
    Сега овој период не ти треба гости ,најважно е бебето не се ни замарај со коментари.Нас кога не пуштија од Оинт послем една недела направивме мекици моја фамилија и на мм фамилија со пријатели наши во ресторан сите заедно.Им беше кажано дека повојници ,такви чуда ќе нема.До сега само 2 пати имавме гости и тоа другарка една дека од Австрија беа дојдени сакаше да го види и реков ајде ама без деца,и уште една другарка што сме блиски исто не е од мк дојдоа за да го видат толку.Најчесто го гледаат моите и на мм неговите.Сестра ми дека со 3 деца онлине го гледаат школска година е:D.Надвор кога сме се дружиме со мајките од мало ама сите сме со мали бебиња :D.До сега не замарал никој за да дојде.

На Mumoftwo30, Simon4e0507 и bokace1 им се допаѓа ова.
  6. bokace1

bokace1 Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    867
    Допаѓања:
    3.706
    Исто и ние така направивме за мекици, само што од на мм страната неговите не правеа мекици, туку дотичната си дојде како гостин.
    Знаат дека е пред време родена , ама нормално мачењето и лечењето се прескокнува и само се кажува се породи Бокаче имаат двомесечна ќерка :devil:
    Има разбрани луѓе , и ете некоја ќе се појави и ќе ме извади од колосек :shake:

На Mumoftwo30, Veci@123 и Simon4e0507 им се допаѓа ова.