Елу му била девојка на Мехмет, не знам дали сеуште се заедно, а типкава била мис на светот 2002! едит- сега пронајдов на интернет, повеќе не му била девојка, за жал! баш се убав пар. Сега одел со мис на Турција 2010 или 2009 не знам точно изгледа само со убавици сака да биде, па зошто да не
да бре, ја затоа глеам цурава позната.... сум ја запамтила од слики! а тој па каков ми е мене грд Ја не знам што е убаво на него! за него оваа е измислена бре
Тапа е серијава во почеток ја гледав,ама сега баш како реално шоу како што пиша некој погоре.ништо не се дешава само дијалози,монолози........
Единствена причина поради која избегнувам да ја гледам серијава е глупава македонска синхронизација. Инаку, другото е океј. Наз ми е многу интересна.
Девојки јас чат-пат гледам по нешто, ама не ми е јасно овие се бакнаа барем еднаш пред овој да ја побара Ејлу за жена или?
Сите во серијава некако ми глумат вештачки, за разлика од Имотот на дамата и Кога лисјата паѓаат каде актерите толку добро го доловуваат ликот. И малце смисолот на серијава ми е глуп. Дадилка со тој на кој му ги чува децата.. Едонставно не ми се допаѓа серијава.
Многу нереален а што е најстрашно го гледаат многу деца и сметаат дека е исправно сето тоа. Еве еден пример. Одам кај пријателката и ќерка и го гледа филмот. Толку малово „навиваше“ за Ејлу мислам дека беше, поправете ме ако грешам што буквално како нејзе да и се случува цела ситуација. Негативен пример, во секој случај.
^^ Стварно е така. Кај сестра ми во одделението (она е 3то одд.) правеле анкета, "Која ви е омилена емисија?" и сите напишале Време на дождови место овие детските, поучни. Серијата ми е многу лигава, а и нереална, т.е. не добро прикажана од страна на глумците.
Дали некој знае колку епизоди има и дали е прикрај??? Јас постојано мислам дека е при крај ама никако... Некој да има информација колку епизоди има?