Каде да се најдат за зимава вреќички за спиење? И колку дебелки треба да бидат зимните вреќи за во стан? Да не го препотувам бебето а и да не му студи во зора? До сега користев тенка памучна, ама веќе е ладничко за таа, а ќебињата ги шутира за неполни пет мин.
Сегде кај шо продабаат трикотажа има и вреќички, стружанка, ситнек, локал продавнички, памук пале.. исто тила, бебе хоум, енци менци. Зависи каква сакаш. Ако се греете на парно не зимај многу дебелка или ако земеш подебела доле облечи го по тенко боди само.
Види во Кали дали имаат уште. Мојот ја изнаноси таа вреќичка. Таман дебелина за соба од околу 20 степени. Само не знам дали имаат различни големини, а би му зела иста пак.
Да, веќе ја користиме. Презадоволна сум, квалитетот е одличен, може да одбереш нивоа на дебелина според температурата во собата, а заедно со вреќичката има и термометар за соба. Малку е скапа, 3.000 и нешто ја платив..
Во Ваикики преубави скафандери им се стигнати. Бев пред некој ден имаше од сите броеви. 1200 до 1500 им се движеа цените.
Zemav zimska vreka od okaidi j se mislam sto da i oblecam ispod...mn debela nekako. Ja staiv sano so bodi na dolgi.... @Iva Mitrevski ti ko da ja imase ovaa ili greska sum?
Не знам каква е таа од окаиди, јас имам од Тила и доле е само по боди по кратки. На парно се грееме и топло е.
Многу ефтини, лани беа над 2.000ден, дали надворешната страна материјалот е ко за на ветар (ветровка? )
Да и јас се изненадив кога видов и одма купив Материјалот на мојот скафандер надворешно е како мека јакна, ама мислам дека имаше и шушкавни. Најубаво да си ѕирнеш
На моето му ја облекував таа од старт, ама големко бебе беше. Долга е ама тесна и тамам во вратчето. Ќе пробаш
Да за околу вратчето ми е најмногу, се надевам дека ќе му биде добра да спие во неа од почеток, па ќе видиме колкав ќе се роди.