Од локо кроко има вреќи за спиење на кика бу, дебелка е со ознака 3.3 тог. Има ли некој ваква, дали е квалитетна ? И дали е за во стан со парно ? Мене не ми личи многу дебела, со тенки пижами да и ја облакам.. И друго големинава е означена од 6-18 месеци, детево сега носи 68-74ка, да не и е многу голема се мислам ? https://www.lococroco.com/вреќа-за-спиење-kikka-boo-cat-lovely-day
Помалата е мала ептен. 6-18 земи си ја. Како јорганче е материјалот. Мојата спие со боди на долги, долни пижамчиња. Не е предебела мене ептен ми се допага
Вреќичката за спиење веќе ни е кнап. Без ракави е. 2.5 тог дебелина е. Знам некогап и тенко кебенце да и фрлам до половина. На централно парно сме, значи топло е. Спие со боди маичка и тенка шпихозна. Прашањето ми е дали пак да си земам без ракав и која дебелина и каде има, која цена се?
Jas zemav od okaidi mislam deka bese 3 tog ama ne sum sigurna. Epten e debela bebe spie samo po bodi na dolgi vo nea. Mislam deka mnogu ti e bodi spihozna vreka i kebe i centralno parno....ne se poti vaka bebevo?
Кебенце тенко и фрлам ноќе доле на ноџињата само, и мене кога ќе ми застуди. До сега не се испотила. Маичка на кимона и шпихозни под вреќата. Вреќата е како плишанка. Не личи за дебела. А под бодито на долги обекуваш ли маичка? Или преку ден ако е само на боди на долги дали облекуваш ли и маичка одоздола?
Za spienje ne i oblakam nisto pod bodito. Preku den da bodi na preramki ili kratki, hulahopki i trenercinja odozgora
Некоја не дебела врекичка за спиење со ногавици да имате видено? Локо кроко и нанам што ги гледам како дебели ми се многу се мислам дека ќе се свари, топло ни е навечер
Од нанам има дебели и тенки. Тенката е без полнење, ние на парно сме и топло е, земав таква и таман си е. И ракавите се вадат плус.
Овие пролетно есенски вреќички на Нанам дали се полнети? Или само што имаат ракави се разликуваат од летните?
Само јас ли сум незадоволна од Нанам 4 пати ми ја утнаа пратката, два пати големина, еднаш модел и дезен. Ајде тоа пројде, ја добивам нарачаната и патентот ми се расипа од едно спиење. @Grungie не се полнети тие.
Аууу... Значи да се размислам дали да нарачам .. Некоја друга препорака за пролетна вреќичка што може онлајн и да не е изгор
Јас сум задоволна од Нанам, досега ми немаат утнато ништо, а дизајнот секогаш ми е мн поубав од на сликата, таму не се ни гледа убаво како едно мало квадратче е. Пролетната вреќа ја користиме една недела, се мислев доста дали да ја пробаме зашто уште е ладно надвор а ми се чинеше тенка, ама секако уште грееме, па испадна добра. Ако знае некоја феминка каде има подебела пролетна вреќичка, нека пише. Во Ваикики никогаш нема вреќички кога сум прашала, а Стружанка имаат мн дебели.
Колку е тенка,памучна двослојна ли е? И која величина одговара за колкаво бебе? За поголемото секогаш купував од ваикики вреќи како шпихозна, имале и подебели и потенки и се супер квалитетни,ама сега за бебе од 4 месеци не ми е практично
И моето е 4 месеци, а ја користиме веќе втората величина од 6 до 18 м. Првата уште му се фаќа, но е кнап, сепак треба да има простор. Поголемата величина е мн голема оти е до 18 м, ама нема измеѓу величина. Да, памучна двослојна е, ама во целина пак е тенка според мене, или може јас сум мн зиморлива
Пролетно/летна вреќичка ама со ногавици? Зимна имавме и со и без и таа без не ја сака, не може да се мрда додека спие.