Мислам дека подобро е со есенска за околу 20 степени температура, од ова што истражував хахаха. Јас есенска земав што може и какo swaddle со рачињата внатре да се користи па ако и е ладно одозгора ќе допокријам со ќебенце што ќе го заглавам од страна кај оградата. Еве каква е мојата
Провери ги во живо обавезно. Јас отидов на бејби експо кога беа изложени на Ело и прилично беа дебели.
@marrisa јас па како грижа на совест имам оти јас повеќе покриена а бебо малку некако ќе разгледам баш и на ело и ќе одлучам, фала ви многу
Овие памучни вреќички со полнеж колку тог се? Во спална ми е 17-18° и спие бебе во боди , пижами , чарапчиња и ваква вреќичка , се мислам дали му е доволно топло или преоблечено е
Во Next имате вреќички донесено, вчера ги видов. Памучни, убави се ептен. Јас зедов 2.5 тог. Чисто како инфо ако му треба на некој.
Имам една со ракави што долу е баш вреќа, не со ногавици. Ваќа на око мислам дека би ја собрало ќерка ми што е скоро 6год, ама она е ситна. Ако сакаш ќе ти измерам димензија да видиш дали ќе ти врши работа, дека не знам точно која големина пишува на неа. Ми ја дадоа со други алишта, а знаев дека нема да ја користам и затоа ја кренав.
Да предложите вреќа за 3-4 години дете... зе мислев за од нанам најголемата ама дали ќе го збира мие...
Ќе го збира, големи се синко 3 години утре полни во таква спие и голема му е. Ракавите може да му се куси ама ништо страшно.
На температура од 22 степени, доволна ли е вреќа од 1 тог, без ракави? Некако се си мислам да не му е ладно на рачињата. Спие на боди со долги и долен дел пижами со чорапчиња.
Moeto e so bodi i pizami goren i dolen del, kebence i jorgance. Temperatura ni e 23 ama preku nokj malce zaladuva
До сега спиеше во вреќичка како шпихозна што е. Сакам да и земам уште една. Да земам иста или онаква што е целосна надолу? Се мислам да има убаво простор да мрда ноџињата.
Колку е висок? Јас лани имав од Нанам за ќерката, за 3 години таа што е, и беше мала во ногавиците до колена и беа. Сеа мислев таа 110см да ја земам ама се мислам мала да не и е, она е 104см висока, а 3г и 5 мес е. А од др место не сум видела за поголеми дечиња.
104ка носи висок е а тенок. Сега ноемвриво наполни 3 години, вреќата што е од 18-36 месеци ја носи зимската и пошто е потесен долу ластикот кај зглобовите му е таман дури и големка му е, ама не му се крева нагоре во спиење. Пролетната пример му се креваше до колена во спиење. Може дека полесна. Во Ситник долу во ГТЦ имаш од нанам вреќи можеш да ја видиш ќе ти ја отворат, па ќе процениш дали би и била таман.