@gjoker4e Извини срц не разбрав, се зезаш или сериозно? Мислам, сериозно имаш 4ка, емо(јас се уште не разбрав што е тоа) и што беше третото, крст ??? И.детенцето сакаш да кажеш има слива белег? Да видам да не верувам, ептен неверојатно! Или се зезаш
Сериозно ли? Искрено не и верував дека стварно постоело некакво си Емо. Бојлерот дома постар е од мене па по мојава моментална логика моиве зеле на рати бојлер ама баш тогаш Емо се затворило и не го доплатиле, исплатиле. @Вереничка ќе ставам слика. Инаку нема малата слива на стомакот, јас имам. И не верувам во вакви работи иако еве постојат.
Имам белези 2,3 на мене ситни ако не и повеќе. Син ми има слива на газот итоа внатре баш кај газето И се сеќавам на случката кога скинав слива без да кажам ја изедов и една жена ме сече " Немој бе чупе да јадиш без да кажиш туѓо е" и јас брзо брзо за гаЗ се фатив маж ми ме зафркава " ама си се почешала длабоко"
Имам на стомакот белег. Ама не се гледа скоро ич. Пошто ми е дебел меот, и скроз ми е оптегнат белегот
И јас имам белег и тоа на гз хахха иста форма и големина како модра слива со така нешто розевкава-љуљакова нијанса. Мајка ми вели дека кога била трудна ако нешто земала од комшии пр .овошје постарите и велеле дека треба да се фати за земја или за некој дел од телотот кајшто не се гледа , демек од тоа кај се фати се појавувало белег кај бебето демек ,,украедено " Незнаеле постарите дека сега и Танги се носат