Глупава ситуација ,гнасна ,нема логика да спијам со дечкото и плус со уште некој друг ,ќе ми дојде да си ставам динамит во пи**ата и да ја снема сосе мене! И замислете ,некојаси Х во момент на занес на дечкото му се обраќа со името на е*ачот ... Болно !
Ми се случило тоа да имам врска со еден а секс со друг ама сега кога ќе си го вратам филмот мислам оти тоа е само губење време. Таква ситација не може долго да трае. Или фати се со тој што имате секс или почни да го правиш тоа со дечкото.
Ова за мене е несфатливо и непоимливо. Ако имам секс со друг, тоа значи дека тој првиот не ме пали доволно, дека немам јаки чувства према него. А зошто ако имам здрав разум би останувала во врска со некој кон кој не осеќам нешто доволно силно што морам да го барам на друго место? Не сфаќам и не ни сакам да сфатам.. Едноставно глупаво би било секое објаснување
не ми е логично врска со еден ок, доколку е кратка ајде ќе речеме нема секс но подолга врска без секс е тука веќе нешто не штима па веднаш некој од партнерите наоѓа поинаков излез секс со друг. Меѓутоа ако е така бе земи раскини и е*и се колку сакаш и со кој сакаш, а дека некој би правел магаре не тоа е и не човечки и не морално и пред се затоа е најдобро секој да си бара партнер спрема своите потреби, желби и сексуални фантазии
некогаш и во најиделната врска..произлегува желба за секс со некоја друга особа..мислам дека тоа се дешава поради презаситеност од самата врска..и потребата за нешто друго..ново..и забрането..а забранетото е најслатко..
не се можи вечно да се седи на два стола... и дефинитивно не оправдувам тоа ако си веќе со еден биди со еден и барај од него се што ти треба и исполнувај си ги потребите а доколку не те задоволува раскини и појди кај друг.
можеби моментално доаѓа до расправија во врската...не раскинувате но се одалечувате на некој период..излегуваш у град...испиваш две три пијачки...некој ти се пушта..тебе тој ти се свиѓа..и оп биднува работа...после недела време се враќаш пак кај стара лубаф...и што тогаш...
епа ако си толку лесен у мозок и по две три пиачки паѓаш во прегратки на друг тогаш се знае шо човек си и шо мозок имаш .. И немора да значи дека после секоја расправија треба да испадниш напиеш и бараш жртва. или па слободно нека се излезе да се опушти малце мозок све муабет со др смеење и дома како што треба и би напраил еден паметен човек.
сите не е паметни...има некои..помалку паметни...има некои повеќе паметни..има авантурсти..има и стегнати души..не живееш сто животи..живееш еден..до дека не пробам тоа што сум замислил неможам да бидам задоволен и исполнет..против неверсто у брак сум..ама за у врска..мислам дека секој може да направи исклучок..се зависи од карактерот..
и ако живееш еден живот не значи дека баш "СЕ" треба да направиш и пробаш , шо ќе биди сите ако праиме така шо ќе се дешава со младината хаос .. и ако веќе си нафлегол во една врска придржувај се кон таа или као на пример тебе како би ти било твојата женска да оди и да се сеска со друг преку една вечер ???
СЕ..не реков..СЕ..дрога..не сакам..а од кај знаеш ти дека мојата женска..сегашна..бифша..или идна..не се сексала..ќе се секса..или се секса...имавме дебата и во друга тема..ако се сака се се може..и да прикрие и не..кој како мисли нека прави..секој си живее на свој начин и со свои верувања и желби....никој никого на сила не присилува ништо да прави..ако тој не сака..
не мора да процвета..можеби е пред пропаѓање..и сега..сите светци..па ние се најдовме да го спасуваме светот..со нашево размислување..македонско..стидливо...
и баш напротив..сведок сум на Х примери..каде што девојките го изневерувале својот дечко..иако дечкото мисли дека тие се најголеми светици..така да....све речи су сувишне...
Совесен човек, НЕ Македонец, разбираш? Не планирам да дискутирам на темата до душа, кај јас можам со дипломиран сексолог да комуницирам, не се ни обидувам. Извини за репликава, продолжи си ти со предавањата слободно, батали не нас Македонциве. Како он да е од Марс, Боже му опрости
Од пола европски држави..кај што јас сум имал прилика да бидам..сексот е нешто најнормално..и за една..и за пола ноќ...кај мене у град..или у дрг град у мк..кај што сум имал прилика да излегува..таа ти се прчи..се прави ко она да е од МАРС...а зошто..тоа никој не го знае..ама изгледа..зошто сите девојки низ европа се луди..а она е најпаметна... уживај
Или со друг збор - изневерување. Не фала. Ако не ми одговара нешто во врската ќе ја прекинам наместо да одам со еден а да имам секс со друг.