Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Врски за една вечер

Дискусија во 'Сингл' започната од miss.pretty, 22 јануари 2010.

1. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Сум слушнала за кондом но исто сум слушнала дека тој не е гаранција за сигурен секс.
    А пак ризикот сам по себе си носи и психичка болка.
    Нема љубов,нема топлина ......ништо.

На SimonaTino и karenin им се допаѓа ова.
  2. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.618
    Сум имала но останале само на мување , не би се впуштила на една вечер во нешто повеќе но и да сум го направила тоа не гледам никаква психичка болка ,јас ниту го сакам ниту сакам љубов некаква од него , сум сакала добро да си поминам и апсолутно не ми значи воопшто , не знам јас сум таква личност и не се врзувам емотивно толку брзо

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    406
    Мене ми е глупо ова, како од гледање многу филмови. Женчињава ми се „сакам да бидам американка„ |(

4. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Не сум имала, ама познавајќи се, нема ни да имам.
    Тип на човек кој лесно се приврзува, очекува нежност и внимание од другата страна треба да се држи подалеку од вакви работи, според мене.
    Исто така и оние на кои најважно им е да легнат со чиста совест навечер, без навика да преџвакуваат минати настани, моменти, случки и глава да си акаат од земја поради грешката која ја направиле во име на „добар провод за ЕДНА вечер“.

Секс со непознат?
    Никогаш! Не сакам да бидам обележана за цел живот со некоја бактерија/инфекција/болест која што ќе ми ја „подари“ партнерот поради самата одлука која сум ја донела за да спијам со него.

5. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    ни су имала, ни сака да има, ни пак ќе има некојпат :)
    ептен глупи рабоќе ми се тие а и не су личност што би правела нешто со личност кон која не чуствува ништо. не би се ни мувала а камоли нешто поќе :)

6. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Мислев на несакана бременост и сексуално преносливите болести.Зарем тие не се и психичка болка?

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  7. LaraSolare

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.618
    Несаканата бременост е можна и во врска исто и сексуалните болести , како дојде времето како се почесто сум сведок на невесрства а да не зборуваме дека во врска ретко кој користи кондом исто постои шанса да се случи нешто неочекувано и повторно е можна психичка болка , јас сфатив околу љубовта зборувате бидејки така се надоврзавте , пак ке кажам не сум практикувала , но и не осудувам , не можеме секогаш да сме заљубени и да водиме љубов , едноставно некогаш нема прилика за тоа .

На kjukli и Hipica им се допаѓа ова.
  8. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Се сложувам дека и бракот носи ризици.Само што без разлика на исходот(несакана бременост,инфекции) утрата ги дочекувате заедно.Неверствата пак се поврзани со врските за една вечер.Тоа не го оспорувам.Во право си.

А за прилики со оглед дека сте млади, ќе ги имате на претек.Треба само да почекате да се вљубите :inlove: .После следува она другото :$
    Не осудувам никого.Која сум јас да им судам на лугето?
    Си зедов слобода да ве посоветувам. :!: Да размислите дали вреди толкав ризик?
    Колку скапо може да ги платите тие минути?
    За крај што е секс без љубов?

На Taccka, tinan и hermosa им се допаѓа ова.
  9. LaraSolare

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.618
    Што вреди утрото дочекано заедно ако вечерта некој не бил покрај мене туку покрај друга ... Мислам заљубувањето го гледам како еден прекрасен но редок чин и не знам зошто мора секогаш секосот да е од љубов , навистина нема ништо поубаво од водење љубов , но има доста забава и во секс со некој во кој не си заљубена , едноставно тоа е време за релаксација и експерименти , јас не би се осудила на секс на една вечер , но на секс без љубов да , секако ова е една тема на која можеме да дискутираме уште многу и секој има различно мислење на некој начин сите сме во право и сите грешиме :D

На 1209 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Забава ,релаксација, експерментирање со некој за една вечер?
    Со други зборови играчки со сопствениот живот,без разлика дали сме во брак , врска или сме сами.

Зборовите од типот, беше за само една вечер, ништо не ми значеше , немаше чувства, беше во моменти на слабост и под дејство на алкохол....се само оправдување за врските за една вечер и за човечката слабост.Колку само човек може да отиде далеку со своето однесување? За една вечер да сруши се.

Сега сите имаме свои гледишта, размислувања , без разлика дали сме во право или грешиме.

Според мене сексот за една вечер е одвратен, не би се осудила оти на тој начин би ги погазила семејните вредности, моралните, а од религиозен аспект немам :x
    Исто не би останала во врска или брак со некој кој го практикува.

На Daydream и hermosa им се допаѓа ова.
  11. Jay-jay

Jay-jay Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    40

Очигледно годиниве не ти се баш најточни ама тоа не е важно :) Инаку сакав да кажам дека и мене уште ми се нема случено и и јас скришно мечтаам. |-) :inlove: Iма време... :emo:

12. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.306
    Допаѓања:
    3.037
    Не сум за мување/секс за една вечер. Никогаш не сум ни била. :)

На K-pozitiv му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.591
    Допаѓања:
    40.021
    Не би сакала да имам врска за една вечер, што е убавото во тоа не разбирам.

14. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.456
    А ти како да си компетентна да зборуваш за моите години.? Хм... Се оди по земјата не дека не.

15. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Лапање за една вечер со странец да.
    Беше лето, во мојата крв течеше вотка ред бул и се случи. Се шмекавме додека танцував на рок песни. Дојде ми кажа дека сум била многу убава. Сакаше да ме почасти пијалок, но го одбив. Ми кажа дека му личам на некоја латино грл. И ме праша дали знам што му било најубаво кај мене. Јас мислев насмевката бидејќи сите ми ја величат и фалат. Тој ми рече очите :$ .
    Тој беше буквално странец, зборувавме на англиски. Јас бев прцул тогаш, некои 18 години.
    Се сликавме ама со неговиот мобилен. Ептен сакам да ја имам таа слика, но немам како да го пронајдам. Незнам ништо за него само името. Многу интересно беше.
    Дури и танцувавме танго по празните улици во 04 насабајле. Како во некој филм.
    Тажно е тоа што полека почнува да ми бледее неговиот лик од сеќавање.

Секс со него не.

А инаку каква е таа врска за една вечер? Постои ли нешто такво? :^) :D

На kjukli и Salome им се допаѓа ова.
  16. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.086
    Па ова за една вечер не е ни врска,само моментално задоволство :lol: практикувам мување за една вечер,ама секс никако :D

17. ABeautiful

ABeautiful Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    56
    Слободно можам да кажам дека овие авантури можат да бидат и многу забавни. Имав една таква авантура во текот на оваа лето,додека бев на одмор.Се запознав со едно момче со кое почнавме да се дружиме последните денови пред да заминам дома јас. Покрај забавата со одење на плажа,на базенти,играње карти,гледање филм...се случи и мала авантура ;)

18. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.024
    Допаѓања:
    36.074
    Не сум авантурист и не практикувам задоволства пружени за една вечер.За да дојде до тоа ми треба многу повеќе време,да ја запознаам личноста,а и да чувстувам нешто.

19. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Смешен наслов.Мувања сум имала.Тоа кога си одредено алкохолизиран и ти дошло на ум да се лапнеш со некое другарче и така.Другиот ден никому ништо.Нема емоции,нема замарања и мислења,чиста забава.
    Е сеа секс,тешка работа.Не викам дека мора секогаш сексот да е водење љубов,ама со странец да се откриеш целосно чисто за забава и релаксација,па сабајлето да си ја чукаш глаата,не фала.

20. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Мување за една вечер*

Да, тоа прифаќам.
    Ама секс не.