Би рекла дека е лесна, ако вакви врски за една вечер и се случуваат многу често. Не ми се случило, но ако немам дечко, а имам желба веројатно ќе се случи.Али би гледала сепак да ми остане и за друг пат, да не морам во следна прилика да ловам друг
Јас сум имала, ама не сум за. Се случува нешто повеќе да почнеш да чувствуваш кон него, па ти остануваш тажна.
сега сме сите принципиелни, карактерни, знаеме како треба или не ама секој контакт е врска - ФАКТ и мене ми е ова баш океј, ако не си озбилен и не сакаш да се врзуваш или пак немаш време за врски и врзувки. а дека си “лесна“ може да ти каже само некој кој не е од овој свет и нема поим од тоа што е заедничко уживање на двајца млади или доволно возрасни, зрели личности, свесни за себе, своите одлуки и нивните последици.
Ова и не ми баш врска некако повеќе ми е One night stand си задоволуваш потреба и ај чао утре не се знаеме
Стриктно од типот за една вечер (сосе секс) сум немала,но без секс,само мување -јес мен! И тоа 90% од врските мои пропаднати и распаднати биле ко на база на мување,онака,спортски,без обавези.А секс-ни сум имала ни ќе имам на тој начин,не се пронаоѓам во таква приказна...
Прифаќам и сфаќам под услов да НЕ се работи за трета личност која ќе растури врска, брак ... Нека си иде тој што сака за една вечер, со колку сака ама нека пази барем, нека помисли на тоа дека можда некој ќе пати-а не да мисли само на своето задоволство и чао пријатно се е*евме ние, па ти мислимуја со женската кога ќе научи! Нападнав со мислењево, пошто претежно врските за една вечер (во поголем број случаи) се случуваат кога еден од тие двајцата има девојка/дечко... а тоа според мене е мизерно!! На некои им претставува задоволство да идат со зафатени личности, да растурат врска- а јас па никако неможам да го сфатам тоа! Сум го направила еднаш (некогаш), сум пропатила и од лошото искуство сите такви ситуации ме дразнат! Тоа е една цртка кај машките веднаш над тоа мислењето дека сме лесни и дека сме "изгорени" по нив, па по секоја цена сакаме да бидеме со нив! Имаш женска?! Ајде мрш, магла и толку! Зошто ја да ти бидам една пролазна станица! Па нека горам од желба, ќе одолеам и ќе си одиш со прстот во гз!! Ете така!
Мислам дека не бидејќи се знам себеси и знам дека за да имам нешто со некој морам да имам емоции, а тие емоции после ќе направат да ми биде многу тешко!!! А ако станува збор за семеен човек, не доаѓа во предвид!!!
Лепа се е ок тоа што го кажа, но зошто сметаш дека девојката би се мешала во врската кога типот веќе тргнал да си ја растури самиот?
Не сум имала ваква "врска" до сега, а и не би сакала да имам. Инаку немам ништо против, секој нека си прави што си сака- негов живот. Секој има право на избор. Како му одговара така нека си прави.
Ми се има случено еденаш само да се шемам или мувам како и да е (ама само бакнување ништо повеќе) и ако се смета со сегашниот дечко првин се шемевме едно 5 -6 пати па потоа се фативме.А и не одборувам баш и затоа никогаш повеќе нема да го повторам тоа