Мене поимот “врска“ и поимот “една вечер“ не ми идат заедно, али ај ја сфаќам идејава на темавa. Оние површнине ги оправдувам. Понекогаш секој сака еден вид на издувен вентил. Не оправдувам коа тоа се случува секој викенд или секое излегување. Од девојка стануваш крпа за бришење Ама, ако се случува ретко, зошто да не?! Кога можат мажите, зашто да не и жените?
Искрено ми се нема десено! не гледам поента во таа "врска" ако воопшто може и така да се нарече! не дека е страшно понекогаш да се деси ама да прмине во навика и да се прави секој викенд..категорично не!
алоооооооо бе сите овде демек невини немале секс за една вечер, само мување и тоа ретко и не го поддржувале (повекето) па добро бе кого лажете...... или се најдовте сите такви на форумов па вие шо сте во врска ок али ние шо сме слободни ај да не се муваме ај да не се сексаме (и за една вечер да е негледам ништо лошо) значи се надевам дека ме свативте што сакам да кажам а и повекето го знаат но не сакат да кажат овде ....ЗНАЧИ ЈЕДАН ЈЕ ЖИВОТ СВАКО ДОБРО
Морав да си се цитирам, го сменив мислењето Ако сум слободна и имам желба за некој би си ја исполнила па многу ми е гајле што ќе биде наредниот ден.
Не никогаш!!! Тоа е моето искрено мислење Мразам мување за една вечер,па за секс да не зборуваме Тие работи сакам да ги правам од љубов со личност која што ја сакам и која ме сака,а не со некој со кого не сум блиска или не дај Боже со некого што прв пат го гледам Така да,едно огромно НЕ. Не ги окривувам тие што го прават тоа,но јас лично не би
Зашто да не, некогаш добро е да се има мала авантура Таков тип на девојка сум, сакам да превземам ризици, да се забавувам, да правам многу работи, секако се во рамки на свои граници
Мување сум имала, ама секс за една вечер НЕ, сеа за сеа не би имала.. за понатаму ќе видиме.. никогаш не вели никогаш!
Ми се има случено, мување само и ништо повеќе. Но не преферирам така да биде, ептен некат коа ке ме здрват кризи а ја сингл, во никој заљубена, е тогаш друга прича
И јас се согласувам дека то не е врска,ама ете така се нарекува Ако веќе зборуваме за нашето стандардно " МУВАЊЕ ",да,сум имала. Но што се однесува до секс за една вечер,тоа не,ама би сакал некогаш и тоа да го пробам Некогаш во иднина (ако некогаш бидам спремна на тоа ).
епа кога сме на темава се случило неколку пати онака мување ..а зошто?-незнам ни самата,кеф ми беше и се случило
Врска за една вечер? Тоа не е врска. Никогаш не сум била во таква `врска` не ни сакам да бидам. Не сум девојка за една вечер, и не можам да ги сватам тие девојки, но можеби едноставно го прават тоа за забава .. или не знам што друго.
Врска за една вечер не е врска, туку е авантура. Немам ништо против авантури. Адреналинот знае да рипне некогаш. Не ги осудувам оние што имаат авантури такви, важно да не е лажно и да ги прави среќни!
Ако станува збор за мување,со некој дечко кој си го запознала истата вечер и има хемија меѓу вас јас сум за ДА ! А ако станува збор за секс,е тука мало двоумење...за тоа,ако некогаш ми се прикаже шанса (кога ќе пораснам, сега ми е рано за тие работи) би го направила,НО само во случај ако дечкото не е од мојот град и нема да го видам никогаш повеќе
А како е ова „врска“? Запознаваш, прцаш, си одиш и веќе никогаш не го/ја гледаш. Не фала. Врска е еден термин, ова е...меракување. (Ај, нема смисла да употребам друг термин.)