оф леле никогас нема да го заборавам пред две години летото кога пијани со бившиот со кој никогаш немав шанса да легнав дека имав долга врска во која беше тој свалерот ама не ми бараше дека 10 год постар од мене јас дете бев тогаш и така уаво јас раскината со дечкото со кој идев долго време после 6 месеци к.. видов па си се клецкавме си се мазевме уфф убавини ама си се разделивме дека не бевме еден за друг поради мн причини и си се одадовме денес сме само другари
Ги имав порано, не премногу но доволно. Едино мување, без секс. Не ми се веќе интересни. Детски работи.
Јас лично не сум имала.Ама сепак,немам ништо против оние што имале.Зошто да не,ако мислат дека ќе им биде убаво и ако не им пречи во понатамошниот живот(односно ако не се чувствуваат искористено).
Сум имала така наречено две - три авантури за една вечер.. Нормално само мување.. Но пред некој ден се смуваф со еден тип доста повозрасен од мене,, и сега ми се јавува.. го избегнувам зошто е многу згоден.. ако се сретнам пак со него на само овој pat ке премине во нешто повеке од мување
Секако дека да.. Па кој не поминал такво нешто.. Искрено мене ми е поубаво таква врска отколку СЕРИОЗНА ВРСКа.. Па не сум во тие години за да имам сериозна врска..
Каков дечко запознав , не за една , и за пола саат да го имав ќе бев среќна. ilent: Само поштено си седев и не сакав да го изневерам мојот дечко Не ги сакам ваквите врски ама со некој како него може. Секогаш има исклучок.
Сум немала,не сум ни сакала а и не верувам дека ќе имам а никако не ги осудувам оние кои по потрага по убавото се "боцнале" со по некоја ваква врска..
Зошто со некој би била само 1 вечер,кога би можела да го имам секоја вечер Дефинитивно не ги оправдувам врските од ваков тип
Да, ама потоа можеш цел живот да се каеш. Врските за една вечер не се врски туку единствено само секс за една вечер и ниту тој те сака ниту ти го сакаш. Незнам дали ме свати што сакав да кажам.
Ако се работи само за мување не гледам ништо страшно во таа мала авантура (иако досега не ми се случило) но за нешто повеќе големо НЕ оти некој после може да се кае цел живот...