Сум имала две такви врски(само мување),ама некако тоа е само за една вечер.Другиот ден сте само другари или воопшто не се познавате.Има многу лоша работа во тие врски,да се заљубиш Доколку може некој да ги контролира чуствата,ќе биде подобро
ни сум имала ниту сакам да имам,јас сум премногу осетлива и нема шанси после да го гледам како другар,а и ке ми биде потребно мноогу време да се помирам со ттоа дека сум му дала на некој за една вечер
да сум имала,затоа што јас сакав,и во моментот ми требаше тоа.Tоа беше само мување,и на тоа остана..пдоцна тој ме побара,но јас не сакав да започнам ништо со него.Kога би била повторно во таква ситуација,повторно би било само мување,секс за една вечер-не.
Сум имала, еднаш до два пати. Но сум многу против ваквите “врски“. Ако може да се наречат врски. Тоа е мување безвезно. Да, без врска ми е оваа врска, и не би имала пак.
Сум имала два пати, еднаш лани, и еднаш летово, и искрено не гледам ништо лошо во тоа. Ако ти се допаѓа типот, а не сакаш врска со него, зошто да не си го напраиш ќеифот? Секако доколку и он исто мисли како тебе... така да според мене не е ништо лошо, имам другарки кои имале вакви "врски" 10-20 пати, а јас бедни 2, но мислам па и тоа дека е претеризам.. Да напоменам дека ова го мислам само и само за мување, но не и за однос за една вечер..тоа па ич не го оправдувам и ептен ми е без везе..
Сум имала 2 такви, и брат ептен е зафркнато. Сеа кога се видиме се разминуваме како да не се знаеме. Глупости.
Јас не ги сакам овие врски. Дури и ако сум во неозбилна врска со некој, сум затоа што ми е убаво, и сакам убавото да ми трае. И мувач да е, еден да е. Подобро на еден ќе му бидам ку*ва, отколку да почнам да ги менувам па да станам тоа во очите на сите .
се е ствар на тоа кој колку сака да живее и да ужива,без да се замара каков ке биде во очите на простата маса
Така е, но јас не мислам дека за да уживам во убавините и задоволствата на животот не е неопходно да идам од еден на друг со тие такви кратки врски тоа се постигнува. Бидејки нели, нема да се задоволам еднаш и да престанам. Квалитет пред квантитет. А за ставот на општеството , важен ми е мене само ставот на тој со кој ќе сакам да бидам ,но знам дека на него ќе му ствара нервоза ако може мн дечки да кажат дека се смувале со мене, и тоа ми е единствена причина за да не живеам така, иако понекогаш со стилот така делувам.
сфаќам знам што сакаш да кажеш,но верувај драга на оној вистинскиот воопшто нема да му биде важна бројката .