Исто и јас правев инхалации кога бев дома, а кога одев нс работа ми ги дадоа само на Галафарм, Babygal капките.. На нив стои безбедни за трудници
Здраво...на нет има еден куп табели...незнам по која да се водам...дали можеби вие знаете со 18 недела во кој месец си...јас мислам 5 месец или мене мн ми се брза. Сега на 6-ти сме на контарла па баш ќе го прашам докторот. Поззз
eve mila jas po uvek si se vodam po ovie tabeli i taka i e 18 nedela veke 5 mesec si i vtoro tromesecje si e od 14 nedela veke natamu
Како е точно незнам Ама јас од 14+1 си сметав дека сум второ тромесечие и секогаш викам да ја наполнам неделата па ќе кажам дека сум нареден месец
Здраво јас сум од денес во 2ро тромесечие ме интересира кои витамини ги користите . Да ми кажете од кои сте задоволни .се мислам меѓу премама ,фемибион и прегназон .
Здраво феминки како сте? Сакам да прашам колку гр ви се бебчињата и која недела сте? Ја сум 25+3 и е 850 грама.
@Божур јас кога бев 21 полна недела ми беше 460 на апликација пишуваше 360 се распаметив а Димчев ми рече на апликации пишува помалку
Pa i jas segde kaj so procitav vika okolu 660 gr deka treba da e vo 25 nedela pa zatoa sakav da prasam i slusnav vasi iskustva stom dr vika deka e dobro ne e strasno
Да да и ја распаметена дека имам гестациски диабет фацата ми се замрзна се изнасмеа одма Димчев и ми вика знам дека читаш на нет. Пишува помала грамажа
Идни мамички сега сум 18 недела и паралелно си ја водам бременоста и кај матичната Др.Хаџиевска и во систина кај Др.Панчевски ,на два пати Хаџиевска ми кажа дека бебето ми е девојче и дека е сигурна 99 % ,денеска бев кај Панчевски и ми кажа дека бебе е машко и сега стварно сум збунета ...и се има ли случено на некоја од вас ваква ситуација ?
Ne se zamarajte tolku .ako ima nes doktor ke kaze ama ne sekogas r tocno nemozat tie tocno do gram da izmerat kolkavo e.bitno da si napreduva dobro pa gramaza ne e bitna.otprilika kazuvaat a plus minus nekoj gram nis ne e galete mesinja i uzivajte ova e najubav period