Ме болеа и мене и јас спиев на страна па по малку се вртев на грб да одморам и после пак на лева па десна страна и се така во круг. Не знам дали ако пробаш да спиеш на ептен меко ќе те болат,, можеби нема да болат така или помалку.
И јас сакав да купам таква ама викам ај да не се занесувам рано ми е уште Ти од која недела спиеш на неа?
Јас спијам од 23 или 24 недела ама нема врска и да си порано ... јас тогаш ја најдов затоа. Бараб голема. Која недела си?
Јас го имам истиот проблем со болки во кукови при спиење и само одмор со легнување на грб ми помага. @Butterfly87 од каде купи таква перница?
Devojki vlegov vo 17 nedela vcera i vecerta osetiv bolka od desnata strana vo linija so popakot kako da me bocka nesto.Dali e ova zagruzuvacki ili pak normalno so ogled na toa sto celo telo se prosiruva
Различни бремености со разлилни видови болки. Доколку е блага, слаба, издржлива, минлива, нормално е, немој да се грижиш.
Мислам дека и јас имав таков вид на болка, си велев бебето ме боцка со ноктите (иако се разбира невозможно е тоа), се галкав на местото ама одма поминуваше. Баш така беше како да ме боцка некој.
Zenski jas sum 25+5 vo posledno vreme me zagrizuva mrdanjeto na bebus na momenti kako da se grci taka bukvalno i so glava i so nodzinja butka i kako da se trese dali i kaj vas e taka?
Здраво феминки Одамна не сум пишала ама ве читам секој ден И мене керкичката ме турка и боцка секогаш кога ке седнам или ке легнам да се одморам Сабајле дури и ме разбуди Иначе сум 24+3 Неделава сум на контрола, де надевам ке стигнам и да направам крвна слика, да испитам крвна група и тестови редовни Поздрав и ве читам Убав остаток од викендот на сите
Citam po forumov deka na nekoi majki bebusot za prv pat im promrduva 17 nedela!Jas vlegov vo 19 i nisto seuste nemam oseteno