Srcka uste lezis vo bolnica?Jas sum na patoloska.Citam site primate infuzija magnezium i drugi raboti a jas nisto
Јас имам болки околу папокот, но само на допир. Сам од себе не ме боли. Но, кога сме кај болки да се надоврзам: дали имате болки под градите, точно во средината од кајшто почнува стомакот (незнам дали сум доволна описна)? Обично болката е многу интензивна кога лежам на страна, дури неиздржлива.
Јас имав болка баш каде што завршува градниот кош, ама мене ми беше на лева страна. Се консултирав со доктор и ми рекоа дека е нормално, се качуваат органите, се шири градниот кош. Мене бидејќи болката ми беше јака ми препорача само да вклучам суплементи со калциум.
Да, Мене ми дадоа вториот ден. Сега почнаа да ми се јавуваат контракции, но болка не чувствувам па ми дадоа диазепам. Ќе видиме како ќе биде. Со Господ напред, ќе издржиме. Мамички, мене денес ме прегледаа на ехо. После 13 дена, цервиксот ми е непроменет. Бебушките се супер пораснати. Денес и двете беа со главите надоле. Но очекував на цела терапија ќе биде продолжен малку....но, Фала Богу што не е намален.Ајде со Господ напред да ни даде сила да издржиме.
Второ тромесечие, 21 недела. Прво мрдање на малите Пред некој ден се пожалив, и ете ги. Пред 3 дена се разбудив и стомакот ми беше мек. За прв пат во цела бременост ми беше мек. Го факав и стискав со двете раце и навистина имаше премногу празен простор. Искрено малку се исплашив и закажав ехо. Утредента ги видов, си мрдаа Е од вчера цело време нешто ми чука на стомакот. Денес посебно се размрдани. И јас сум многу среќна и тие со мене. Мама доби к-15 и малите фетусчиња прославуваат
Ubavini.Uzivaj vo najubavite momenti.Jas na pocetok placev od sreka na sekoe mrdanje i se zablagodaruvav na Bog za ova prekrasno cudo.Od sega ke gi osekas ubavo.Moze i da ne zastanat ko mojava
Luge spiete Li? Vo tek na nokta se budam po 3-4-5 pati. S'klet me izede I mnogu potenje vo glavata. Se poremetiv veke 3 nedeli sum taka min. I te kako mi e zategnat. Se si mislam mnogu jadam a ne mi se vari hranata Arno si pisala bar da znam.deka ne sum edinstvena