Сепак најдобро ќе ти каже трансфузиологот. Дури се консултираш види со матичен. И другпат вакви битни прашања за терапија запишете си ги да не заборавите. Јас одев со прашања во notes на телефон запишани и си отварав пред нив и едно по едно. Некогаш ненамерно се заборава а не смее
@eli25 И јас истото го правам список со прашања. Ама јас на лист и со пенкалце, оставам празно за да запишам, и кога ќе ги извадам ми се смеат докториве, ама ич не ми е гајле да не заборавам морам да си ги запишам одговорите. Каква сум заборавена деновиве страшно е ..хахахаха...
Hahha ubavo e koga naides na nekoj fin dobar doktor ama koga nekoj e drzok edvaj cekam da izlezam nadvor..mislam za ovie koga odam na razni ispituvanja ne na maticnite.ama toa e.. pred da si doktor najprvin treba da se covekni a ne bez oset nekogas
Мешиња кога се приклучивте тука ? На почеток на 13 та или на 14та..на интернет ми пишува второ тромесечие а јас од денеска почнувам 13.. Поздрав убави
Zdr zenski. Dali nekoja od vas ima belo praeenje? Ja koristev kanesten ama ne mi pomogna bas..znaete li nekoj babin lek poarno haha
Брисеви имаш испитано? Јас сега ставав канестен 6 дена но предходно бев на лекар да ме зачисти доле за побрзо да се излечам, кај мене се покажа кандида на брисеви.
Бабини лекови баш и не помагаат. Полигинакс или Гинодактарин си пробала? Но консултирај прво гинеколог.
Белузлав исцедок, без мирис е сосем нормален во бременост. Ќе го имаш од почеток до крај. Правеше брисеви? Ако се чисти нема потреба од ништо.
Јас до последно имав бел исцедок. Се дур е без мирис и не менува боја, нормално е. Знам колку е досаден! Гаќи по 100 пати менував и се миев. влошки не ми се носеа, едвај сум се откачила од нив на 9 месеци, уште со нив да се маткам.
Мојот е жолтеникав, а чисти се брисевите и уринокултурата, од пред некој ден контролно правев. Може од Утрогестанот. Знам само дека дневни улошки и тоалетна ги трошам "ко алва". За потпала за ќумбе само од тоалетна картончиња ми се доволни колку ми се собираат. Хахаха...
Ne samo so kanesten sum probala i niss. Sega nosam 100%pambuk gaki i sekoj den gi menuvam. I caj brusnica pa ke vidime ponatamu.. Brisevi pred dva meseci negativni mi bea,samo kandida mi izleze. Sega ispitav pak i cekam rezultat utre..inace pa i ne e bas bez miris..
Искрено не знам не правев таму. Ама најверојатно да. Ќе ти закаже матичниот термин кај кој доктор сакаш.
Aha. Pa ja prasav vo sante plus ama skapo mi se vide,negde 10000den mi rekoa. A vo drzavna koj doktor bi preporacale vie? Mada uste nema termini za januari objaveni..