Витамините ги пијам во последно време обично навечер околу 19часот - 20-часот. Порано ги пиев сабајле но сега некако ми се измешани работите. Прашањето ми е дали има некоја врска ако се пијат витамини и минерали навечер? Според мене не, ама како размислувате оти човек на се и сешто помислува во ваква состојба. Фала
Јас од сам почеток ги пијам навечер, со вечерата, некогаш ретко и пред спиење. Мислам дека нема никаква врска во кој дел од денот се пијат.
26 недела сум на моменти толку ниско го осеќам што имам чуство ако напнам ќе го родам хаха. Јас витамин Ц и Магнезиум пијан насабајле, витал прегна пијам поручек а магнезиум втора доза навечер
Јас ги пијам секако, важно да бидат испиени во текот на денот, дали сабајле, дали навечер...витамини се..
Нема врска но нека се од прилика во ист период од денот секој ден, јас ги пијам со аларм во исто време поручек.
Фала ви девојки. Од денес ќе почнам во ист термин. Но знаете што... Се разбудив со ужасна болка на левиот колк. Бидејќи Лежам на него и премногу го оптеретив. Исто и грб ме боли многу. И навечер не можам да спијам, сум речиси 15 недела и стомачето почнува повеќе да расти. Сакав да ве прашам тие што сте понапред како спиете и понатаму што да очекувам ? Исто болки во стомачето дека расти? Убав ден ви посакувам
Уживај додека можеш и намести се како што тоа сака, јас почетокот го поминав на грб сега несака така менуваме позиција по 10 пати во вечер незнам ни како заспивам искрено, пробај и со перницата за трудници доста добро се спие со неа пробувај ке се најде нешто
Јас не сум многу пред тебе само 5 недели. Во нормални услови спијам на грб, е сега во бременост заспивам на лева или десна страна и навечер се будам на грб, па се вртам. Многу ми е тешко спиењево мислам дека повеќе сум будна него што спијам. Инаку за болки јас вчера цел ден имав болки на лев јајник. Секој ден ме боли чудно стомакот. Некогаш како цел стомак да ми се стврднува и ме боли, некогаш како да ме сече. Безвезе. Јас од тука научив дека се што е болка и што не е јака и долга е нормално. Стомак ќе не боли се шириме. Исто и грбот почна да ме боли и ќе боли повеќе, тежи меше. Јас за болки си пијам магнезиум оние кесичкине, некогаш дури и по две на ден. Со лесно нека ти е бременоста. Те
Ја гледав баш таа перница, обавезно ќе ја земам. Оти сега ако ми е вака, до крајот шо ќе правам за убаво ќе се издржи
Јас негде од 20 недела се будам навечер со болка во колкот на страната на која лежам. Па ставам перница меѓу нозе, мисалм малку дека помага. Веројатно тежи бебуле и затоа боли колкот.
Те разбирам потполно. По цела ноќ и јас не спијам баш добро. Кога ќе го разбудам мм, нормално од офкање што си имам мака да се свртам ќе ми рече 'што мора и мене да ме разбудуваш' , потоа сфаќа што рекол и ми веле леле извини знам дека ти е мачно, што ти треба што сакаш да направам да ти донесам. Срце ми е, ама тоа е му велам мора да се навикнуваме. Иначе имам болка како подуен стомакот го осеќам и горниот дел под градна коска иде некако, болка силна како стегање печење .. Силни сме!
Of ke puknam od bolki vo grbot, ni se spie ni se sede ni se stoe i toa samo leva strana i neznam da kazam kaj tocno me boli, mi sheta bolkata niz grb zimi se. Drugo, se osekam.ko.otepana, sila nemam za nisto,se osekam ko najnesposobnata licnost na svetot, mrzliva.sum stanata do nemaj kade...mnogu brzo prebrzo se zamoruvam. Mesto ne me faka navecer za spienje nez ni kako se uspivam... samo nq grb znam spijam i epten u sonot na leva strana, na desna mi se losi... abe cudo sum...inaku kraj na 16ta nedela sum
Da praev toa se komplet pred tocno edna nedela se e okej... I toa praev poveke radi tos sto.... kako so sedam se okej i naednas pagam, omalaksuvam gubam energija... nez zas taka
Колку време ти е вака? Да не ти е од тоа што повраќаше често па ти се истоштил организмот Шеќер внесуваш ?