Сум почувствувала, но си поминаа. Не ме фаќаше паника, сметав дека е нормално, а двапати досега на кратко ми се случило и не нешто не знам колку болно, па не сум придала значење. Сè додека е нешто издржливо не се замарам, само ќе си подлегнам и ќе одморам. На преглед секогаш сè си е во ред. Пиеш магнезиум?
И јас околу таа недела ги осетив и после еве досега не се повторија, 24+4 сум. Те боли уште или кратко траеше? Немаш ништо пишано за интензитетот и за траењето.
Сега не ме боли и кратко траеше! Се надевам се ќе биде во ред и дека ова што се случи е нормално за г.н. Ти благодарам многу на одговорот!
Eve i mene me maci nekoja bolka...povwkje e vo krstot...od pamet se vadam za se Eve i mene me maci nekoja bolka...povwkje e vo krstot...od pamet se vadam za se. Jas sum 23+0
Мислам дека ќе биде сè во ред, можеби се шири нешто внатре, јас така си велев Јас па се чудам како не паничам, а мислев дека ќе бидам недај боже кога ќе сум бремена. Особено откако почнав да го осеќам бебето, ништо не ме смирува како неговите движења.
Ќе помине, не се секирајте. Сè додека е краткотрајно и издржливо, немаме гајле. Ќе истуркаме уште малку
Ако пиете железо болки ќе имате од затвор најповеќе и од гасови.А во крстот нормално е.За гасови земете еспумисан,безбедно е ,се апсорбира само во цревата
А за тироидна,убаво е да се провери,да знаете дали да земате терапија,обично во бременост забавува и треба повeќе јод или еутироксин
Женски а од која недела е точно 6 месец,веќе и јас незнам секаде читам различно хахахаха а знам 100 пати се разговара на темава
Девојки што помага против запек ? Неможам со денови во тоалет да одам а ми е страв да напнувам да не си направам проблем.