имав закажано втор скрининг на 09.ама ми се откажа терминот на одмор до 15 се докторките сите тие баш што прават скриниг јас на 16 закажав исто имам и термин за ехо на тероидна жлезда..ама сакав да прашам тогаш сум 23+2 нема врска што не е до 22 ра недела прашав ми вика се прави до 24 недела..во ре медика е таму и првиот го направив
Сега бев на скрининг во клиника, одлично ич гужви немаше, краток преглед се е ок, потврди пол и толку. А се мислев дали да отидам,ама ај после толку шетање да ја цирнеме момата
Осто и јас до крај морам да примам,а само во раце се боцкаш или јас се думам во нозе да почнам ама демек викаат ддка побавно се ресорбирале и ссга незнам
исто на раце се боцкам што ке се боцкам во нозе уште тука фали да потечам и да сум сина сега една недела пауза правив неможам све сум сина
@mssuniquee Која недела си? Јас закажав втор скрининг за во 21 недела, и иако се против неделава ќе отидам и до кај матичната да ја ѕирнам момата. И прва крвна слика ќе праам тек сега, некако подзаборавив и доцнам. Клоца растура, само никако да се испакне на стомакот кога удира. Туку ме потчукнува во текот на дено т
јас 22 недела сум на 16 имам втор скрининг и јас се боцкам ама сега една недела не да одморам немам све сум потечена и не влага инекцијата
од кога се осеќа икање на бебето? не знам дали ова моментално е тоа или само пулсирање на стомакот. (22гн)
Многу ме боли кај срамната коска, долу, има и некоја друга со иста болка? Тек следна недела сум на контрола
Јас сум скоро месец дена со таква болка.. докторката ми рече затоа што си слаба пиј магнезиум доколку имаш голема болка не е ништо страшно.. друго се беше во ред..