Тркни нека те види матичната. Од се може да е според мене незгодно седење ме фаќало болка, лошо спиење, настинка, притисок од бебето, лошо движење...:/ бар јас толку би знаела да ти кажам
А како се справувате со проблемот крената дијафрагма? Тешко ми е да лежам, тешко да сум седната .... Воздух како целосно да не можам да земам?
24 nedela sum ,od pocetok do kraj bebe lezi karlicno i nisko ,znaci glavata mu e desno kaj jajnikot a kloca samo na ednata strana ,go osekjam nad besikata deka e...od sega mi e predlozeno miruvanje i ocigledno carski...dali imala nekoja iskustvo?
Женски 22+2 сум синоќа имав како благи менструални болки цела ноќ не сум спиена од паники. Се напив магнезиум се смири. Стомакот ми беше мек. Сабајлево се разработив низ дома цел викенд со гости ќе сме почнаа препони да ме кинат. Еве лежам цела во грч не мрдам. Докторот ми е на одмор незз дали да одам на дежурен од паники неможам да мислам. Некоја сличноискуство ако имала?
Можеби ти се лажни болки ама не знам од кога почнуваат. Еве конкретно мене во 36та со такви менструални болки ми покажа на цтг контракции. Може е подобро да одиш да те ѕирнат да си мирна
Јас сум 20+0 од денес, и во овие 20 недели не ми престанале менструалните болки ниту на еден ден. Сабајлево на левата страна баш кај јајникот имав остра болка. Не ми помага магнезиум, се потсмирува со лежење.. Ама ај лежи и мирувај со 2 годишно детенце дома
Вчера јас имав болки во стомакот прв пат така по изразени. Кај стомакот па и половината ми жареше. Паник систем актив одма, од памет се извадив. Се јавив кај матичната ме праша да не си се преморила, одмори ќе помине. Се напив магнезиум легнав ми пројде. На крајот од денот само да одмараме и да не се форсираме.
и мене веќе еднс недела дали дека залади ама не многу него пример во денот еднаш , само да се мислиме мамички хха
Леле искрено до сега мака сум немала фала богу. Вчера малку ми зашкрипи и одма паника. Ова е припрема за мајчинство