Да мила се консултирав и јас со Плодност и ми кажаа исто и ги сменив со мегнезиум цитрат од 300 мг и да пијам пробиотик обавезно до крај.Мене матичната ми кажа да пијам по две и не знам што ми текна ја послушав а секогаш си се консултирам со др Таше или Стефан од Плодност ама за магнезиумот заборавив да прашм на преглед и кога ми кажа матичната си почнав со две магнезиум директ ама добра е со време се освестив
Да си се вади да се пере,еве баш не знаев ама ивана погоре пишала дека можело да се порача и само навлака за перницата
Се вади навлаката многу лесно ама за да ја наместиш пак назад има да се измачиш. Искрено јас ич не ја искористив се борев со неа ама гледам доста девојки ептен си ја искористиле.
Јас од сомниа си ја нарачав. Тогаш немаа многу избор на дезени достапни но во секој случај супер цена и ептен професионални
И јас земав Магнезиум Цитрат на Now уште од почеток, но веќе го нема. Баш денес бев во аптека, ми рекоа дека е дефицитарен и веќе два месеци не добиле. Некоја алтернатива? Има ли на друг бренд?
Воопшто не ми значи натписот, ама мислам дека веќе ми е време да си купам, почнуваат колковите да ме болат, да не можам да се наместам на ниедна страна. Важно ми е да е практична. А која е подобра може да каже некоја што ги користела и двете, ако има таква мама.
I jas sakam da zemam od somnia, moz oti vecerite mi se dolgi, dodeka da zaspsm, pa ako se razbudam do vece, go docekumam utroto... Skoro sekoja vecer sum taka... Tuku ke bide zdravje samo
Ма цел биоритам ми е наопаку. Ова со мерките што сме ослободени, колку што ми е убаво, толку ми е и лошо. До 6-7 наутро не можам да заспијам, до 13-14 после пладне не можам да станам. Само во лапкање ми е мозокот и помини замини, си скубнувам некое тестенце, благце, сувомеснато... Се однесувам ко храна да не сум видела во животот, а никогаш не сум била човек што ужива во храната и обожава да јади.
На Солгар Магнезиум Цитрат земи си, имаш и од 200 и од 400мг. Јас од старт го користам и сум многу задоволна.
Мене овој ми го препорачаа,да не ве буни мерката што пишува 1900 мг тоа всушност значи таа мера како цитрат а се пијат по две таблети што е еднакво на 300 мг магнезиум што организмот ги апсорбира
И јас си имам апетит, се нешто да џвакам.. Ама некогаш си велам ајде доста е... Ама таа е.. Ајде здрави и живи да сме...