Мила јас не сум испитувала димери. Ми нема кажено. И мат ми кажа уште еден брис на крајот од бременоста, веројатно стрептокока.. Друго не знам... Ќе дознаеме
Zdr mila jas odam vo rumunska bolnica kaj doktor aleksandar blazevski doktorot e fenomen od samiot start koga doznav deka sum bremena koga vide doktorot na eho mojot soprug e so mene na sekoj pregled doktorot ne pravi nikakov problem vika i on ke stane tatko ima pravo da si go vide bebusot probaj mila kaj nego
Димери, скриен шеќер, брисеви, правев од 22 до кај 26 недела, се ова. Сега последните брисеви за стрептокока ќе ги правам, и толку.
Kade pravese skrien seker, i dali vtorite brisevi isto gi zema maticniot kako i prvite, i gi nosis na klinika?!
Скриен шеќер правев во Авицена, приватно околу 400 ден. платив. Вторите брисеви беа исти како првите, ги зема матичниот, и да во Државна ги носев.
Мешиња од денес се селам во темава додуша јас цело време си ја читав ама сега можам и да досаѓам и да прашувам глупости
Едно прашање... имам многу стресен фамилијарен проблем и колку и да пробувам да останам воздржана, постојано се нервирам и стресувам. Дали имате некој совет за мене? Може ли да му наштети тоа на бебуш? Знам дека треба да бидам сталожена, ама ситуацијата не ми налага така... Ве молам за помош
Многу не размислувај, пиј б комплекс, се надевам на бебе ништо нема да му биде. И јас имав проблем пред некој ден и сум се издушила.. Си реков се да е ок.. Нареден ден бев на преглед, фала богу бебе си беше добро. Се трудам да избегнам многу раб за да не си стварам стресови. Ајде со божја волја се ќе биде и ќе помине. Само нашите душички да се добри и да растат, да се здрави и живи.
Mila samo smireno i opusteno. Znam kako tie. Imav dva smrtni slučai pred testot, eve 4 meseci skoro seuste toa trae, napnata situacija, stresna, nervozna. Nekogas se plasam stvarno za bebevo i samo go molam Gospod da mi go čuva. Pred nekoj den malata stavi nekoe topče vo nos, toa ja preli časata. Na momenti nemam vozduh da disam, se gusam
Да се надеваме на најдоброто! Мене ме позаболува стомак доле како менструални болки... и сега мислам дека ми е од стресот тебе знае да те заболи стомак? Инаку јас сум 21 недела точно...
Мешиња, 21+3денес. Ме интересира дали освен клоцања и удари од бебушите осеќате и како се превртуваат? Јас на моменти осеќам така како чудно чувство во стомакот баш како да ми се превртува нешто. Имам чувство како колук напред да си праи лепотицата само ја вака?
Мила јас сум 22 недели и веќе 2 недели го чувствувам нежно како мрда, како некој нежно да ме задева по стомак.. Моето малечко го чувствувам најчесто кога одмарам, лежам, и посебно навечер.. Мое срце малечко.. Ќе си расте и ќе си прави се внатре..