Јас не чувствувам ни мрдање, ни превртување. Само удари И тоа баш убаво си клоца, си удира... боксерка ќе биди
Е е баш така. Како цел стомак да ти се превртува кој ги знае шо акробации праат внатре. Ај нека уживаат сега,после ќе им стане тесно па нема да можат толку да изведуваат
И мене ми е на преден ѕид... подоцна е обично, нели? Јас 16та, но не би било на одмет да ми даде некој знак
И мене ми е на преден зид. Јас прв пат убаво ја осетив и бев сигурна дека е она негде крај на 19та, 20та недела. И еве ја од тогаш не е престаната ја осеќам по неколку пати во текот на денот ама само кога седам или лежам. Неколку пати и додека мијам садови стоејки ја имам осетено. Некогаш дури ме голицка па си се смеам
Исто сум и јас како тебе. Од збор до збор. Како јас да го пишав ова И јас некогаш додека мијам садови, или пеглам алишта почнав да ја осеќам.
и се жалев некни н мајка ми, викам мамо ма оваа многу мрда. И вика уживај дур е мала, после коа ќе почне да те шиба ќе ти се плаче на моменти
А добро бе мамички, сите имате проблем со столица? Секаде читам трудници имале запек, на неколку дена иделе во вц. А ја гајле немам, секој ден, дури некогаш и по повеќе пати
И јас... можмо е да е од поголемо количество магнезиум, има ептен благо лаксативно дејство...а и ако јадеш зеленчук, овошје.. ќути бар со тоа немаме мака засега
И јас на мм му викам не мислев дека толку рано вака ке мрда т.е само си удира Ми вика мм те боли? Засега реков не, мала е, а за понатаму ќе видиме ако продолжи вака
Да, баш така, и јас кога прашував така ми викаа. А сега, не предтанува, и некогаш стварно боли кога се тегне и кога удира.
Zdravo mamicki jas sega vleguvam vo 24 nedela i imam strasni bolki vo grbot samo od desnata strana najcesto vo periodot koga si legnuvam. Pijam magnezium no ne mi pomaga bolkata e nepodnosliva. Dali i kaj vas se slucuvalo vaka sto vi pomognalo?