Od waikiki jas si kupiv vekje trudnicka obleka i farmerki i pantaloni ima, a gi preporacuvam i helankite
Јас денес шетав и дали ја не загледувам освен блузи и туники ништо не видов. Хеланките какви се и која цена?
купив фармерки и хеланки-мене ми се катастрофа. коленици на хеланките. се смкнуваат нон стоп се влечам се тегнам како ненормална, ужас!
Helankite se trudnicki mene mi se odlicni prezadovolna sum si kupiv povekje i koristam i za spienje. Vekje mesec dena gi nosam i ne se napravile kolenici. Zemav od tie 460 den mislam, najevtinite. Farmerkite isto, gi utepav nosejki, cevka model. Sega neli, sekoj so iskustvo.
Девојки некое искуство за чистењето да ми дадете,како ,што правите вие.Мене маж ми не ми дава да чистам и викам една жена но ич не сум задололна се ми размачка по дома .
Да ти кажам право,јас си смукам и бришам прашина најнормално,само не чепкам на недостапни места и во вц чисти мм... Незнам каква ти е состојбата,но со маска барем "полесните" работи кои ги наведов сметам дека можеш да ги правиш