Симеонова е во Онколошка амбуланта иначе јас кај нејзе ќе одев. Јас треба негде на почеток на август да се породам само здравје боже се да е во ред
А Лазарова и Златеска? Јас сум презадоволна, бидејќи правев операција, др. Роса Спасова и др. Глигор Тофоски.. Немам зборови прекрасни др. И сестрите што беа.. Затоа и сакам да останам на гак, здравје да се породам таму...
I jas nemam zborovi za dr.Tofoski.Sakam kaj nego da odam za vtor skrining,ama dali on pravi neznam. Doktorot e vo ambulanta 29,bash ke prasham.Mn.se falat i od dr.Ana Daneva pravi i ona skrining
Јас бев скоро пред две недели и ми кажаа дека Симеонова е во Онколошка амбуланта. Распределени се од скоро по одели докторите.
28 е за фетален скрининг? Ако е 28,тогаш во неа. Ама ова Симеонова почеток на ноември ја начекав во среда, Самарџиски 30ти декември. Сега можи се сменети, не знам.
Јас бев среда, 3 февруари, ама амбуланта 37.и др. Блажевска што ме прегледа рече нареден преглед, скрининг, за протоци и срце, 28 недела, во амбуланта 28.Така ми нагласи. А истиот ден тие биле во амбуланта 28. Ајде ќе видиме како ќе биде, здравје, се да е добро.
И јас се мислам што да правам, 6ти сум исто. Сите опнати, да земеш да ги пријавиш што ти земаат плус, а матични, ем на државно се, тогаш да ги видам. Јас само за едно испитување бев на Гак, се изначекав. Секаков народ, однос нула. Дури и мислам грешни мерки ми зедоа во најбитната - 12та недела. Си правеа муабети. Нема збор дека нема стручни др, тие се нашиве - дали се Систина дали Гак тие се. Односот е друг, стерлино е на приватно се, јас кога легнав не ми сменија од претходно таа што лежеше - на Гак ова. Да е само се во ред, без разлика каде одиме - да може да си дозволиме ја би на приватно. Еднаш раѓам - сакам како жена да сум гледана, не како страно тело!