Јас бев на прв скрининг кај неа. Позадоволна од доктор не сум била да не ја мислите кај неа да одиш да не кажувам дека ми напрај 20 слики во сите можни пози
Преубо чуство 30мин само се смеев од среќа. 20-30мин ме гледаше одприлика ама како 1 мин ми помина . Гледаше на 4д но префрлуваше и на 2д . Се ми пресмета направив и приска и ми кажа дека се е во ред два дена е понапредно бебето според параметрите и така го изнасликавме ! Многу среќен ден ќе имаш
MEne pa Petrovska 10ina min mi go pravese, ne povekje..a moze i pomalku se gledase na 2d, izmeri, slusnavme srce i na kraj 4d za slikicka
Што ќе правиме сите со машки,не ќе можат невести да си најдат ајде @alisijad разбиј монотонија со девојче...само да ни се живи и здрави
Nisto jas ne cistam od prv den koga doznav deka sum bremena. Ako veke resis nesto da potfatis, nemoj da doagas vo dipir so jaki sredstva, da gi vdisuvas ili slicno.
Не сум и.јaс кoјзнaе шo прaвилa,мaлку у.кујнaтa пoдредувaв,прaвев.местo зa цуцли,шишињa,тoa ништо пoсебнo.Купив сoлнa киселинс нo.не сум јa истурилa.А другo сaкaв дa прaшaм пoбитнo,дaли сте имале крвнa сликa кaкo мoјaвс Железo нaд максимум 29,5 oд 6,6 дo 29 a пaк Хемoглoбинoт 97 oд 120 дo 180 .
Сите знаете што носите само јас денес пак за 2мин заврши на ехо прашав да види полт тој ми вели не се гледа ке ти кажат на 4д, ништо мора да чекам, инаку се е ок понапред е една недела вајда тоа не е страшно, а ги прашав да не го носам ниско ми кажа не, кај него само постои да ,не и ке видиме .
Овој ти е матичен нели,такви се повекето и јас незнам што носам знам само дека се две хехе мене па матичните не ме ни гледале до сега на ехо така да има и полошо ако ти е за утеха
Lele ve citam i edvaj cekam 15ti da dojde da vidam dali ke moze da vidime pol ke ni se krie ili ne )) vaka kako mu zboram se nekako mi doagja da mu se obrakjam kako na masko ne znam zosto. Zivo i zdravo da e samo
Провери си да не не ти се врзува железото убаво, другарка ми имаше таков случај, ама не е бремена и и рекоа да пие вит. ц 3 пати на ден.
Не ти се врзува железото. Повеќе витамин Ц, да го врзе. Ама ни високо железо не е добро. Консултирај се со доктор.