ама малку уште 4 месеци) мене ко цела вечност ќе ми биде сега, убаво време надвор а јас дома затворена
Јас на апликацијава кога си видам дека сум поминала 166дена, а ми остануваат уште 114дена си велам ај уште малку
Те прочитав и ај реков да ја отворам апликацијата да видам мене уште колку дена ми остануваат. 70. Косата ми се крена, паника ме фати сабајлечки. Лелеееее
Денес не сум во форма... цела ноќ некои безвезни болки, околу папокот и слабините, денес омалаксана, со некој нагон на повраќање...и овој го нема да се јави.... Week 19, welcome...
Хахах уште со денови немавме почнато да броиме. Мене уште 108 ми остануваат, уф колку сум нестрплива... До сега споро ми минуваше времето, ама мислам дека од април натаму ќе почне да ми станува ептен реално. Тогаш планираме да се финишираат подготовките и после само да броиме недели и денови дур да дојдат очињата најмили...
Оваа најчесто ја отварам, pregnancy calendar се вика, а ја имам симнато и pregnancy +, но на неа поретко гледам Оваа најдобра ми е. И јас велам од април натаму ќе ни лета времето. Не дека досега не ми помина брзо Со душа чекам барем во 9ти да влезам здравје, па после и минутки ќе одбројувам
Ги имам и what to expect и Hi mummy, ама не ми се допаѓаат, ретко ги отворам. Ама затоа читам и на страната систина и од рингерија секоја недела. Исто имам и апликација за контракции, демек ако имам контракции да не немам време да ја симнам, одма да мерам. И на крај ќе бидам типична мамичка, иста ко тие што ми беа смешни пред да бидам бремена. Абе, абе...
И јас си читам на страната од Систина, на рингерија, и на твое бебе. Исто и една trudnoća i razvoj bebe имам. Ама најдобра ми е Pregnancy Calendar. Неа најчесто ја отварам, другиве слабо. А секаде е горе доле исто, не ни знам зошто ги имам сите овие ама ај А таа за контракции ја немам, си велам имам време уште некоја недела
Ќе биде, ќе биде, само за добри да е... Некако брзо минува време, сега барав облека што имам нешто дома, едвај нешто најдов, треба да си купам... Синчето си расте, и ништо не ме собира, туку нека е за добро... Срцка на мама, Да си ги дочекаме здрави и живи во раце