Ќе видиме, ќе се пријавам кај неа пак до крајот на неделата. Секако и во Систина ќе закажам, ми рекоа да одам 28 или 29 недела. Мила, ќе презакажам ако треба, па и ќе треба за понатаму. Здравје само.
Мила на извештајот ми пише, Ива Панева, само.. Ако е истата супер, фина беше многу, ме прегледа и ми рече да почекам за 37 амбуланта.. Дури рече ако треба и таа ќе рече да ме прегледаат.. Супер.. Ако е истава
Супер, значи отприлика 30+години е.. А ти си била кај неа на преглед? Се надевам не ме сфати лошо... Ми се допадна и пристапот многу,и онака фина, објаснува и така..
Зошто да те сфатам погрешно, Овде сме да си помагаме... 34 години е...прекрасна личност.. Имам одено и кај неа, и кај Симеонова и как Самарџиски.. Периодот кога имав мн хормонални проблеми, па биохемиска беше на породилно таа, па не дежураше и не сме се погодиле многу често, ама за мене, солидна, многу...
Не, далеку од тоа, се гледа дека е млада, објаснува итн . Сакав да те прашам за Симеонова и Самарџиски, најчесто во кои амбуланти се... И кои денови, како си ги начекала најчесто
Човек хаос тежок, таков впечаток имам... среда најчесто, ама се менуваат, знам едната "тура" термини од 08.30-11, па од 11.30-13-14 саат... денот е среда, ама кога и да сум отишла , не знам кого ќе начекам... Или 36ка, 37мица, а во 28мица мнооогу тешко, никогаш за таму нема термин.... Ти кога ќе одиш?
Имам еден дечко од 300 грама, што морам да го чувам... Ќе лежам 24/7 само да нема контракции... Депо се боцкам на три дена, покачиjа дози од се, па ќе видиме...
Чувај се и многу не се замари за ништо. Примај тоа што ти е дадено.. Ако треба цела бременост лежи, знам дека не е лесно, но што се мора, мора, чувај се и ти и бебето, а и живците и нервите... Се ќе помине мора да сме храбри и силни. Гушкам те
Trudnici, imam farmerki so lastik(2pati obleceni) i helanki poshirok ne so trudnicki lastik, bi odgovaralo nekade za 6-7mi mesec, zavisi od kilazhata. Se porodiv jas vo dekemvri, pa dokolku ima trudnica nekoja od Karposh, taftalidze bi sakala da vi gi podaram. Pishete mi vo inbox ako e nekoja za interesirana. Izvinete na latinicata, bebush mi e na raka, od mobilen kuckam
Луѓее дај кажувајте лек за благо... Во животов мој дали 3 пати имам каснато благо ама во мојава бременосѕ поготово последниов месец мислам дека побудалувам по благооооо Има ли тука некоја таква како мене? Хаха
Јас Со таа разлика што јас и пред бременост си јадев обавезно неколку пати во денот Лек е да почнеш да јадеш црно чоколадо, после два до три дена телото се навикнува на горчливиот вкус и веќе нема да имаш потреба од млечна чоколада
Јас хахах Претходно јадев премногу ретко, а сега машала секој ден си каснувам по нешто Лек сеуште незнам
Јас никооогаш не сум јадела. Баш сум била анти благо човек... сега на ред не може да дојде мм од мене хаха
Еве и јас да се приклучам... Не е секој ден исто, ама некогаш мислам дека можам цел ден да јадам благо, а предходно и јас не сум била многу по благото. Почнав да купувам црно чоколадо и јас, и убаво ми е и тоа, помага
Ааа јас сеуште не си можам со мм. Тој си го има првото место Макар што има и сега денови кога можам и без благо да поминам, ич да не ми текни, но има и денови кога неможам да се донајадам
Девојки....17 недела сум ...до сега немав некој мачнини,а сега имам почнав да повраќам..дали е нормално...или????