Можно е ќе пробам и јас со кокосово ,ете не ми текна тоа да ставам, само ме чуди зошто баш кај стомакот
И јас не бројам удари. 26+4 сум и мислам последнава недела баш убаво ја осеќам, поактивна е. Или дека е потешка можи сега Чим ја осетам да мрда душа ми е на место, а колку пати не бројам. Секако мислам и дека многу активна е. Ако почнам да бројам мислам цел ден ќе бројам ама не се замарам со тоа броење. Јас се мислам да ги бројам минутите кога воопшто спие И 100 пати напишав 'бројам'
Мн повеќе активна сум во тема деца. Но кога веќе сум тука да кажам мислење. Пред 2 години бев последно трудна родив здраво машко бебе. Прв пат сега читам броење. Што по богу !? Битно е да е активно детето . Не е битно дали 2 пати или 10 пати ке мрдне. Активноста се "брои" во последен месец на цтг .
Јас имав под градите и на градите осип пред едно 2 месеци... се намачкав со декотал, локално и за два дена ми се смири. Докторот ми рече дека ми е од иритација дека ми растат градите. Сега ставам пудра бекутан и Фала Богу не ми се појавило пак. Алергија не верувам дека е, во прашање се хормони, тегнење на кожата и слично. Мое мислење
So da brojam, i dadata i Sega ovaa kukla me rasturaat od mavanje, bi sakala da znam dali voopsto spie
Тоа нова мода е, како и многу други работи. Јас знам затоа што читам доста за се поврзано со бременост. Ете и јас како што кажав не го практикувам.
Мене доволно ми е во текот на денот да го осетам дека мрдка, а не сум броела ни сега па ни со првото...
Кај мене пак обратно, првото не застануваше, сега бебе бутка повеќе, а неретко знае и да клоца директно во бешика .
Ве молам давајте лек за запек, на 3-4 дена и тоа едвај одам во тоалет. 60% од исхраната ми е овошје и зеленчук. Ова ми се случува откако почнав да ги пијам хеферолот за железо, дајте лек било што, малце ме фаќа паника кога треба да стиснам
Пробај за појадок мусли со јогурт да јадиш, сушени сливи, ленено семе, супи и чорби... Мене муслите ме спасија, се надевам и тебе ќе ти се од помош.
Иста бев како тебе до пред некое време. Јас мислам дека мене лично ми помогна кафе Со исхрана се пробав, млеко, јогурт, овошје, мислам буквално се и ништо повторно истото. А одкако почнав повторно кафе да пијам секое утро сум во wc без проблем
Како почнав со тотхема и мене ми се случува истово, кафе и многу вода и мене ми е спас... ништо друго не ми помага.
Пиееееев сабајле. Тоа прво, па турско кафе, па смуди со свашта и плус ленено пак. Луѓе тек сега отидов и тоа пак едвај колку да се каже дека нешто излегло. Ја не знам што ќе беше ова
Абе нормално е. Јас не пијам хеферол, па тешко идам, преку еден, некогаш преку два дена. А башка ти со хеферол... Не е пријатно ич знам, цело време подуена ама и хормоните си го прават своето