И кај мене така беше. Рано почнаа болките, одвај се вртев од една на друга страна додека спиев, кога станував, седнував имам болка.. катастрофа.. А сега па сум 33+ помала ми е болката, воопшто и да немам во половината, само стомак веќе трга, тој тежи сега
Јас ако не ми е потпрен на перниче кога лежам странично нема шанси да спијам... Паѓа надоле дури боли
Да во право си. Мене мислам ме спаси перницата за трудници. Сега без неа незнам како да легнам некогаш во дневна да речам ај да дремнам и без неа и незнам како да се наместам и по 15мин веднаш станувам, тогаш почнува се да ме боли.
Od koga pocnavte da ja koristite taa pernica i dali moze slika kako izgleda, jas uste nemam golem stomak, imam malo meshence ama ne mi tezhi toa sigurna sum tuku bas kukovite me bolat nekako i na nekoj momenti i polovinata.
Еве ја мојата. Јас одкај 21ва, 22ра недела почнав да ја користам, но кога сакаш ти тогаш земи си. Некои купуваат уште во 10та недела, некои во 30та. Зависи. Мене мислам колковите ќе ми се распаднеа додека лежев, а сега немам проблем никаков.
Mnogu vi blagodaram, sega ke ja najdam na internet i ke naracam oti ova interesno ke bide, za arno za ubavo da e samo i da si ja koristam do noemvri
Јас имав исто мака во тие недели сега сум 20+ и ми е многу полесно иако стомакот ми е поголем и килажата си велам само кај мене се испомешале симптомите инаку редовно пијам магнезиум во кеса колку има влијание не знам
Zdravo zhenski. prasanjeto moze i ne mi e za tuka ama nemozham vekje... 14ta nedela sum i 3 dena i imam bolki navecer zavisno od koja strana spijam toj kolk od sto postojano spijam na strana najverojatno a i ne se mrdam mnogu vo son, vekje gotovo pocnuvam da se mrdnuvam kolkot 15 min ne go osekam od koga ke se razbudam. Ima li nekoj nekakvo resenie? ubav den na site
Dobredojde vo klubot. Nema pomos, so li ne probav. Vaka mi E od negde 10 nedela, eve veke 28+ bolkite se neizdrzlivi, ni spijam ni mozam da se svrtam, Bolki vo preponite, tolku jaki sto plačam na sekoe mrdnuvanje
Znaci site sme isti bas tie 13-14 nedela hahaha jas ne veruvav deka moze tolku rano da boli ama eve nokeska se chudev, sedev na krevet i si vikav i shto sega? Tek 13 nedela hahahahahahah kako se normalni ovie 25+ ajde ke bide eve pisuvaat deka posle 20ta pomalku boli
Hahahahah znaci ti si mi mene srce od chovek, sekoj tvoj komentar me smee i me raspolozuva, te brkav da dojdam vo vtoro dodeka si uste tamu sega ke te brkam da vlezam vo treto dodeka si tamu, kako da me vleches napred imam nekoe cuvstvo. Imas nekoja strashno dobra energija! Gospod da te blagoslovi i da ti gi napolni racinjata
Мене така ми е @IRBBB Во моментите кога бев најнајдаун ќе ме утеши, насмее, а во 15та со крш прогноза тоа и најмногу ми требаше... Тука сме, ќе се бодриме и бориме. Од 24/7 во кревeт и на нет не во трето, во рецепти ќе ме најдеш
Xaxaxaxaxa aj da si zhiva i zdrava, da ti dade Gospod edno zlatno bebe, edno smeshko kako tebe. Fala ti za sekoj ubav zbor i ubavata energija shto ja shirish ovde.
Аwwww Како шо ме имаат мавнато хормоните во глава, можам да се расплачам сега од нежности. ❤️ Изгали ми го баткото.
Site sme skoro so takov problem , i jas se mrdnuvam ziva nenaspana sum a i otkako ke stanam da se razmrdam malku uste me boli. Nema spas izgleda ..
Auuu ostaj mislam deka kje pobudalam, spijam kako da ne sum spiela cel zivot a koga ke stanam se osekam beter nego koga sum legnala