Zdr devojki , pred 2 nedeli t.e pres da vlezam vo vtoro tromesecie nekolku dena imav kafen iscedok , ne mu obrnav mn vnimanie se dodeka na brishenje ne vidov i bledo rozevo i taka uspanicena trk kaj maticniot. Me vide na eho so bebe se super ama mn e dole smesreni i udiralo so nozete pa radi toa i toj iscedok sum go imala , od terapija mi dade utrogestan 2 pati na den i crininon gel , den posle toa odma mi prekina iscedokot se do denes koga vidov deka pak imam mala tocna na sekojdnevnata vlosjka, na brishenje nemav nishto, pak posle toa proveriv i nemav nishto … btw denes vustvuvam i nekoj pritisok dole inaku sum 14n +6dena
Пак е на ГАК? Нели отиде во Санте пред два три месеци.. Ме пораѓаше со првото додека работеше во систина.. неам убав впечаток.’
Девојки 25+4. Приметив денес на двете гради односно од двете гради како прозирна течност која тече од брадавиците. Хм. После туш се бришам нормално и сеа дали поише сум се стиснала не знам ми истече како прозирна течност со некои ситни ситни честички бели дури тешко видливи за око . Од десната повеќе од левата помалку. Нормално е?
14гн повремено чувствувам како кратки болки лево и десно од папок, па погоре, зарем и во овој дел се нормални болки? На допир не ја чувствувам болката, како внатрешно хоризонтална линија да ме боли. Само на осет. Некоја слична болка да имала?
Здраво 21ва недела сум при крај, втора бременост ми е. Сабајле приметив дека од едната града ми капе како водичка по малку. Со првата бременост одкако се породив ми се појави таа прва течност, сега малку ме исплаши да не е многу рано. Секое друго искуство ќе ме утеши. Фала ви.
I kaj mene rano se pojavi kolostrum. Nekad okolu 7mi mesec. Za prvoto nemav vaka. Kaj mene nekoe vreme e obilno, koga stanuvam nautro spavačata e so fleki
Мајки дали сте имале болки во половина во 5ти месец и во долниот дел од стомакот како тапа блага болка највеке го осеќам во левата страна во вторник сум на контрола ама некако не сум мирна до тогаш
Ете и јас прашав за иста ситуација само што јас сум 20та недела и овие два дена осеќам тапа болка во лева страна како јајник да ме боли
Девојки малце ќе прашам едно глупаво прашање ама морам )) Во папокот внатре ми се има направено како коричка онака на пример како кога ќе се удриж па кога зарастува и фаќа кора.Е сега можам полека да го извадам но некако ми е страв дали да гибам )).Иначе нон стоп кога се капам пуштам вода но не излегува не помага тоа ))
Ете ме и мене во оваа група, се радувам што поминаа трите месеци со лесно и се надевам и следните 3 ќе бидат убави. Да ве прашам, дали ќе одите на одмор годинава? Јас и мажот сме малку уплашени одновиот Делта вирус и иако бевме на мисла, сега некако не ни се оди на одмор, а пукнавме веќе 2 години нигде не сме мрднале ептен ми се оди да се избањам малку во моренце