Кога веќе зборувате за мрдање на бебето да се уфрлам и јас. Вчера легајќи на грб,под папокот од лева страна осетив двапати како туп туп, после неколку секунди пак исто двапати и толку. Искрено незнам дали е бебче или од толку што сакам да го осетам па си замислувам Потоа цел ден ништо, а и денес ништо не осетив Цело време чекам хаха.
100% е бебчето, и кај мене така е едно по друго удирањето повеќе пати па се смирува и по некое време пак, е сега денеска нешто ново осетив како тегнење и така слатка мала болка си викам така треба да е
Цел ден чекам за да се осигурам дека не замислувам дека тоа беше бебчето, ама го нема. 18+3 сум, ама нестрплива што да ти кажувам Уживкај, тие се слатки болки едвај чекам
Даа и јас мислам последнава недела се осеќа веќе појако и поинтензивно дури и со болка чудна како што кажав 25+5 денес, си има простор ваљда сеа си збеснува
Јас овој го пијам веќе 3м по едно на ден заедно со фемибион2. И да чукнам у дрво ни грч ме има фатено ни нишо.
Јас слични вакви пиев на почетокот па ги оставив незнам ни јас зошто така стојат треба да ги допијам немам штета.Сега да најдам слика ќе ти пратам
Мене ми ги препорача др од клиника. Вика ем мускулатура олабавена ем нема многу грчеви да те фаќаат и вика немаш ни штета од нив. Ја опушта вика матката. Ти викам веќе 3месеци ги пијам задоволна сум многу. И баш ми спомна др вика 250мг дозволена за трудници. Не знам можеби и поголема доза треба ама јас си останав на 250мг.
А други витамини земаш ли?Јас пијам премама мислам дека во нив има доволна доза магнезиум незнам ни јас веќе
Прво фемибион 1 па фемибион 2 од 13та недела ги терам и ми рекоа до крај па и за доење. Друго од витамини ништо. Фемибион2+ магнезиумот од 250мг. Искрено не сум љубител на лекови, овие ми ги дадоа ги терам, па бебушка е супер. Се е како што треба. Фала му на Бог.