Кој сака да се.насмее и да не мисли на испитувања нека гледа на сител 3 многу се смешни кумановци, денес има по две три епизоди.
Добре ни дојде Катте се множиме во 19 та недела плус минус некоја недела,како си ти како помина на скрининзите или на 2 риот уште не си била ,ако не си каде ке одиш какво е бебенцето знаеш ли..
Јас сум од малечките 15+4, се вративме денес од контрола, бебе супер си напредува, една недела понапред со мерките и докторот рече дека е изгледа батко
Nie sme 18 +3...i uste ne osekam nisto prvata bremenost ne se ni zamarav dali osekam ili ne.ama pamtam deka bese veke 5 ti mesec.sega dali deka sum podebela dali vtoro dali e rano neam pojma.uste nakce i vtor screening
Леле аман веќе...Оти бе мами ме наболува стомакот , како некои чудни грчеви да имам ? Од 5 сабајле сум будна со овие чудни грчеви..... Ги нема цело време , но фаќа, па пушта.... Ме плаши ова и тоа ептен ......
only kako ti e metabolizmot?da nne e do toa?i jas ovie denovi nensum bas najsjajna i polovina i stomak me priboluva no se si prepiauvam na sirenje na matkata i rastenje na bebus.Ako ti e shube javi se na ili odi da te dzirne doktorot moze ke ti sade nesto za pienje
Ne se plasi i jas od vreme na vreme imam bolki samo zavisi kolku boli da ne se imas umoreno nesto pa sega rastite se pobrzo i pobrzo da ne od toa
@MADO мила, сега за сега метаболизмот ми е одличен, не можам да се пожалам на тоа. А на лекар бев пред една недела се беше ок... да ти кажам искрено ич не ми се оди на лекар, ниту пак сакам да се јавувам ...Фобија веќе имам од лекари ако ми веруваш....ке видам во текот на денот како ке е ...Сепак ти благодарам за одговорот ..... @S.Snezana срцка, абе не ме боли многу , само знаеш нервира и цело време умот ми е тука. Вчера малце повеке се подраздвижив, па може да е од тоа... Но си велам и јас изгледа се растега матката.... А што можам ептен голема паничарка сум ... Ти благодарам и тебе на одоговорот....
Многу ти благодарам .... И јас така мислев да наполнам 21-ва недела, па да се спремам за скринингот... Значи не сум згрешила... Ти благодарам уште еднаш
@Верче4 и јас сум тука 20+3, видов и во термини,еден ден сме разлика и мене ме очекува скринингот...со лесно на сите