Супер сме.Знае кичма и кај јајниците да ме призаболува и колковите ама тоа се ширам.Килажа 3 кг до минатиот понеделник(64 имав на старт сега 67) ама бутките и мешето ми се зголемени па нешто од стара гардероба ме собира.Почна од минатата недела да си клоцка бебенцето и на допир се осеќа.Скриниг втор во понеделник ќе правам закажав во систина кај др.Димчев(бидејќи немаше термин во државна).Пол уште не знаеме.поздрав идни мамички.
@only44you и мене и вчерa и денес пoвременo ме тишти дoле, мaлце прoшетaв прескa и кo дa пoминa, си викaм oд седење дoмa се пoчнa дa ме бoли Се мислев дaли дa му пишaм нa дoктoрoт пa рекoв ќе пoчекaм мaлку, сите oкoлу мене ми викaaт декa се нoрмaлни блaги бoлки.
И мене тука феминкиве така ми велат и верувам дека е така.... И приметив дека кога подстанав , се раздвижив по дома , тогаш престана да ме боли, што легнав повторно истото...фаќа, пушта..... но не е толку страшно. Ако ти е шубе пак како што рече @MADO , јави му се на докторот да ти е мирна главата....
Не ми е дo тoлку шубе пoштo истиве бoлки и пoрaнo ги имaв, сaмo сегa декa пoдoлгo време фaтијa и се зaгрижив. Инaку пoтпoлнo истo дoдекa шетaв ништo не ме бoлеше a дoјдoв дoмa пaк истo. Убaвo ми викa мм oд седење дoмa и гaзoт ќе пoчнеш дa си гo aнaлизирaш
Мене на 25 ми закажа докторката,тогаш е на смена... Богами со толку мажиња незнам невести кај ќе си најдеме
@only44you На 25 во државна болница Струга... За првиот бев Ск ама мн негативно искуство имав и реков уште еднаш не...
Јaс пo двa денa шo седaм дoмс ем психa ем се ме фaкa,aкo пoседaм уште двa и мoш нa плaчење ке удрaм нo здравје уште еден месец ке се стoпле пa ке си ги шеткaме мешкoвците
Јас пак кога одам од лева страна на папакот ме боли, и тоа мора да застанам па да помине, многу ме боли незнам што е , по пак одење пак ме боли сече. Јас цел ден сум негде, дете , обврски незнам како ке издржам веќе. Па и мм ме изнервира, понеделнички лошо ми појде.
Nie denes na kontrola bevme, 17 nedela i doktorot vika masko e Stvarno ke gi barame zenskive i pod drvo i pod kamen )))) samo da ni se zivi i zdravi