Pa ne sum bas mirna mila, skraten mi e cerviksot i na lezenje sum sega, cekam do. 18 na kontrola da odam da vidam sto ke mi kazat, dali ke pravam serklaz ili ke ima podobruvanje. Ti kako si?
Me proveri Dimcev bas na skrinig vo petokot, nemav bolki no zaradi godinite mi rece deka mora da se proveri i srekja sto proverivme na vreme.
Da, utre rezultatot ke bide a urinokulturata mi e cista samo me zbuni CRP mi e 5.4 a treba da e pomalku od 3.
Мајки,2-3 дена имам болки во десната страна во половината незнам дали е бубрегот или нешто друго.Гинекологот ми рече дека не било опасно бебето притискало.Ме фаќаат болките од време на време и пијам Претстамол и ми поминуваат.Дали некоја се соочила со ист/сличен проблем?Малку ме фаќа и страв...
Здраво мамички дали за време на бременоста сте имале бело прање и сте користеле вагинални апчиња polyginax
Zdravo devojki, 15 nedela sum no ima edna nedela kaj sto imam zolt iscedok ne e vaka mnogu na kolicina ama pak na brisenje e tuka. Sto moze da e ? :/:
јас два пати ставив и престав веќе оти после другиот ден уште толку ми претечува после употреба мислам дека е нормално се додека нема лош мирис и нема никакво чешање..
Ne e stetno jas si odam sekoja vtora nedela I bas ja prasav maticnata odgovorot bese deka ne e stetno od koga sum ostanata bremena odam na dve nedeli
@Neutesna @stsmua05 vi blagodaram .jas ovoj mesec bev na 2 ri i 7 mi i sega treba da odam i utre pa malku mi e strav da ne e stetno 3 pati vo eden mesec predtoa bev na dve mesta za skrining a utre ke odam samo za kratko da me vide bidejki imam bolki od desnata strana. Pa sakam da me vide da sum pomirna. Pozzz
Не е. Јас имам домашен мал уред кој работи на принцип на ултразвук. Го вклучувам секој ден, не е штетен. Бар така лекар ми кажа.