После бременост До душа конзерва риба еве 4г како е син ми роден уште во бременоста ми сметаше и не ми помина тој проблем.. Сега повторно ми смета многу
Јас така се посомневав дека сум бремена. Пред добивање ниту еднаш неуспеав да си ја испијам шољата кафе ни до пола. Инпосле скроз го баталив. Сега и кога колешка вари во канцеларија ми смета.
Zdravo devojki ja sum 19 nedela i oselakam dela srceto mnogu zabrzano mi cuka me faka strav da ne mu se sluci nesto na bebeto. Iskustva pozzz
Од голем месар, станав тревар сега Месо неможам да поднесам, првите месеци повраќав сега го јадам ама со сила од шо мора да внесувам.. лук кромид не иди во предвид киселини имам
Дали некоја се соочила со кревање на притисокот 16 плус 5 сум последниве неколку дена притисокот ми е урнебес. Дома го осеќам кога ми се качува одам на болница нормален ми е. 5 минути ми е висок после си се стабилизира.
Lele devojki dali nekoja od vas koristela ili koristit sumamed? Mi ja dadoa vcera poradi slajm i funneling na cerviks i toa 2 tableti naednas vo tekot na 7 dena, e piev sabajle ama lele kolku mi e losoo mi se povrakat imam temperaturaa pocna da me bolit stomakot ko za dobivanje ili ko da mi se odit vo wc, dali e ova normalno ?
@Joraa појак пробиотик обавезно со нив, боли желудникот инаку појаки се. Температурата не ти е од нив, висока е? Оди на преглед пак ако имаш јаки болки ко за добивање, може ќе ти дадат плус терапија прогестеронска.
Од сумамедит ти е лошо, но температурата не ти е од него. Да се консултираш со докторот ? Сепак појди нека те видат пак т.е да ти дадат прогестерон нешто….
A dali e mozno od sumamed da imam proliv izvini na izraz? Temperaturata mi pomina malku imav samo lelee ko pijama sum i sega trcam po wcinja
Не се пробиотик. Со секој антибиотик обавезно пробиотик се пие 2 часа пред или после. Земи си од аптека и почни одма да пиеш, да ти се смири желудникот.
Само што ја завршив истата терапија поради иста дијагноза. Пиев пробиотик dr. Waltz. Освен два дена дијареа, генерално добро ја поднесов терапијата. Пробај поздраво да се храниш деновиве, покрај пробиотик капсули пиј јогурт, кефир, јади многу салати и внесувај многу вода. Со лесно.
Koja nedela si? Kolku ti bese cerviksot.. lele mislam deka ke poludaam do naredniot ponedelnik a baska sto ne mozam da izdrzam veke legnata