За полот зависи како е бебето поставено и затоа знаат да кажат со прашалници. Мене сега во 15+4 ми рекоа најверојатно машко бидејќи не беше баш убаво свртено. Во врска со испитувањата во рок од 1 ипол година 4 пати се тестирав за хив (за венчавање, за првата бременост, за кредит, за втората бременост) се смеам со мм ако излезе позитивен нека се пази. Ама стварно се претерува со некои испитувања. Во една прилика 11 мали епрувети крв ми извадија
ауууу и за венчање и за кредит ненормални ....мене само за инвитро што ми побараа и тоа прв пат во живот правев и стрес е искрено тоа за хив,хепатит ,сида...тресејки се отидов по резултатите
Ma daj ic ne mu ja misli, samo ne se sigurni zato ne ti kazale so sto posto. Mene eden dr na eho zensko, a posle pet dena mi potvrdile masko najverojatno me kazuvaat dur ne se 100%sigurni
Незнам, ми кажа као демек неможе да се распознае, нешто хормони ми споменуваше и од страв ништо не разбрав. Сега одвај чекам следен преглед, а тоа најверојатно ќе биде големиот скрининг за еден месец, како ќе издржам до тогаш незнам
ке им речам нека си ги најдат тие од пред две години глупости ми зедоа брисеви и мене, крв за се и сешто а кога прашав дали може на државно да правам не ми дадоа, морало во систина се
хаха од кај заклучи, на првиот скрининг димчев ми кажа најверојатно машко ама нели со прашаници тогаш многу е рано, а сеа па не ми кажуваат ништо. нњзнам што да мислам
па штом не видела ку...це значи е женско ...леле од мерак за женско ,јас сакам сите да се женски а моите сикрет и двете машки се
Да стасија и двете се машки ,да ни се живи и здрави на сите ,да не свати некој погрешно дека не ги сакам хехехе едвај чекам да ги гушнам
Отсекогаш сакав ќерка да имам, и тоа не една туку сите деца женски да ми се и кога ни кажа докторот за првото дека е машко малце бев како разочарана (будала жена) и ми беше страв да не бидам неправедна кон детето, арно ама од кога се роди сфаќам колку сум се оптеретувала со глупости, и колку го сакам. и еве сега и за второто ми кажаа машко е, и супер ми е и онака ќе бидат 12,5 месеци разлика нека си се дружат како близнаци. Па здравје ќе биде и женско
Lele i jas isto mn sakav zensko i koga ni kazaa masko onaka srekna bev ama ne vervav dur ne mu go vidov kureto
Јaс oд пoчетoк сaкaв мaшкo, aмa мaж ми целo време збoри кaкo женскo ќе е , пa ми пoкaжувa фустaнчињa, мaшнички, сaмo тoa збoри пa пoтaјнo и јa пoчнaв женскo дa сaкaм Амa штo и дa е гo сaкaм неизмернo и едвaј чекaм дa гo видaм и гушнaм
Ma odvaj samo da gi izguskame soncinja mili sakav i jas devojce, ama samo zatoa sto izrasnav so sestri i ne znam kako se cuva masko. Koga sestra mi dobi masko pile edno koe saka da se guska i se razneziv so nego skroz. Devojcinja sepak se podivi ... drugi krug hehe
Mamicki koga vi go potvrdia polot vo koj del i sto pisuvase vo kvadratceto na majcina kniska vi go pisaa, mene edna drugarka mi kaza deka nasiot ginekolog pisuval sto pretpostavuval sto e vo majcinata kniska a ne kazuval se dodeka ne pomine 4d skriningot, a tanm gledav ama nisto ne svakam sto napisal.