Uf hahaha valjda ke ni dadat zamena za Niv..jas na majka mi I se javiv I vikam trcaj vo aptekata ako ima uste Edna kutija zimaj se naviknav na niv duri I macniniti mi isceznaa..
Na eden sajt sto pratam veli od 28+0 deka pocnuva treto tromesecje ... I zbunki sum so ovie nedelite kako gi racunaat vo meseci
@0ли Ima i taka kako ti so pisa ... Ama na poveketo sajtovi e vaka jas sto citam Definitivno zbunka pravat so ova ... Ama kako i da e, si gi znam nedelite
Она што јас го следам се совпаѓа и со тоа што ми го велат докторите каде што одам Ама продолжи си да си сметаш како досега ако си навикната на тоа и нема збунка Да, да, се погодивме ептен блиску овојпат
и мене така 13-14 недела, наеднаш престана да ми се гади и не повраќав веќе, ми се намалија гасовите, не ме болеа веќе градите и почнав да се загрижуважам. Се јавив кај др. закажав најскоро што можеше и се беше ок на ехо. Др. рече дека е нормално да се менуваат симптомите во тој прелаз. Сепак слушни се со доктор најубаво.
Здраво, дали некој со приватно здравствено успеал да ги рефундира парите од клексани или преку фонд е најдобра опција?