Јас више ништо не испитувам 5 боцкања за три дена, само денес 9 епрувети крв, демек само д димери, комбсов и хемостаза да испитам тие цела листа направиле пола испитувања не знам ни за што се ее веке се измалтретирав до максимум не мрдам од дома сега се до контролата
Bev na vtor skrining, sve e vo red. Samo sum premnogu izrevoltirana od odnos koj imase dr Livrinova, podobro kazano NEodnos ! Kako vazduh ili novo parce meso so stomak Dr Adela Stefanija e svetlosni godini oddalecena od nea. Nikogas poveke se nemam potreseno posle pregled od kolku sega.... Milo mi e sto e se vo red, a znam deka Livrinova nema da me poragja.
Батали ги докторите и тие знаат да бидат наопаку ако не им е денот, радувај се на бебето, што се е во ред, а за друг пат оди кај друг доктор. И незнам зошто но имам чувство дека мажите гинеколози се многу повнимателни од жените (иако јас со женско немам искуство досега).
Зoштo ,милa шo биде нели сaкaше дa се пoрaгaш кaј неa,aјде мани ги веке не се нервирам јaс зa нив,некни мене мaтичнaтa ме изнервира зa килaжaтa ми рече сум лaпaлa тестенини кaкo бaбa вaнгa дa јa заменилa хехе и свaтив џабе и се нервирам секaкo ми е зa бoледувaње.
Јас сум многу задоволна од др . Горѓи од Кумамово на приварно е секој орган го гледаше детално иста апаратура како во Систина а таму кога бешр со керка ми ме вртеа три пати бев по 3500 се за оделно срце, посебно бубрези посебно целокупно за се, а овој доктор толку убаво ми објасно за секој орган за големината , и за цервиксот, се пополека гледаше срцето крвните садови за исти пари јас велам да не треба да дојдам пак тој ми кажа ако сакаш ако ве води пат наваку повеке сликички од лицето да направиме зошто странично го фати само, многу сум среќна, пола пат го изодивме со годспод напред уште пола пат се да е добро.
Ne mozam da ti objasnam kolku bese napnato. Se karase so sestri, pcuese po odluka sto se besplatni pregledi, ne ni kaza ni dobar den. Nitu edna slikicka ne ni napravi, pred da zavrsi so mene veke ja povika druga pacientka. Mnogu los odnos, inaku za detalna bese i te kako, se proveri i po poveke pati za toa nemam zbor, ama mene mi treba nekoj koj ke bide po human, a ne so sindrom na Gospod. Ako bitno bev, vidov a za tvoj maticen nemamm komentar kolku lugje si dozvoluvaat. Uzivkaj si i ti posle ke mislime na slabeenje hihi
Da ve prasam dali ve bolat bradavicite? Mene eve vekje tret den me bolat mi se place, gi mackam so pavlicevai neven vikam da ne se suvi ama dzabe
Да, ме болат ама при допир само, вака не. Понекогаш ги приметувам суви се, ко испукани, не знам зашто така
Ај и тука да пишам, вие што бевте на 4д ги мереа шуплините позади мозочето тие што се исполнети со течност, што ви кажаа, кај бебушот едното е 4другото 9а граница е 10 па се загрижив малце.
Добро утро мамички.... Јас можам да кажам дека синоќа конечно се наспав како човек.... Е да, вчера бев и на 4д за втор скрининг и преубаво си поминавме Ве гушкам сите и искористете го овај преубав сончев ден