Јас последниве дена со болки јакички, де пресекувања, ако нешто се раздвижам одма ме фаќа. На преглед се супер, цервикс 4цм, бебе добро, постелка добра се ок. Не ми е јасно... Ми дадоа прогестерон и као ако имам болки додека се движам да мирувам повеќе... Не знам што се случи наеднаш.... Дали овие недели се шири матка не знам.. јас полна 23та недела од денес ама паники до плафон
Aj malku posmireno...ako odis na rabota otvori boleduvanje, pusti filmce, citaj kniga slusaj muzika..smiri se i odmaraj pojke..inace i jas so bolki i to vnatre vo vaginata i na najdolniot del od stomakot..ponedelnik na lekar zakazav. Utre polni 27. So lesno da ni e...ke se isturkat
Здраво дали вам ви се мокри гакичките после мокрење, кревање нешто не мн. тешко макар по една капка и бело прање?
Да. Не се секирај нормално е по малку исцедок што нема мирис, ако ти се брисевите чисти биди си спокојна.
Здраво девојки.. 15та недела сум, од вчера почна многу да ме боли половината баш многу.. не знам дали е нормално или можеби сум се укочила, и што смеам да пијам?
Ако е неподносливо само парацетамол, коњска маст, магнезиум друго ништо. И мене ме фати баш тогаш кичма некој нерв и уште ме боли на спиење знае и колк да ми трне и боли од тој нерв ама тоа е ќе се издржи
Еве ме. 14та недела ,0 симптоми. Првата бременост многу поразлична и помачна ми беше. Вака ако терам до крај,ураа. Викаат од среќликите сме биле,да знаеш.
Здраво после мокрење, од шоња до врата гаќите ми се натопуваат и тоа фино. Некоја со такпв проблем? Сте спомнале на доктор? Какп да не задржувам мокрача,тоа е едноставно автоматски кО да не сум до крај мочала -_- Дали осеќате кога лежите на грб ,болки во стомак ?
Да, да исто така... не сум спомнала на доктор, но сум прочитала тука од многу жени дека се соочуваат со истото. И да, осеќам болки во стомак кога лежам на грб, не постојано, но се случува често која недела си?
Nikakvi simptomi od start, edno vreme mozda povekje mi se spiese samo, sega ni toa. Uzivajte zenski, znam mnogu sto se isterale i tri bremenosti bez simptom