Bas deka na forumot slusnav ubavi zborovi za nego se zakazav. Za pol sekako veke 19 nedela nisto nemam kupeno iako mi rekoa najverojatno masko ama mislam ke kazi sigurno dimcev.
Јас сум скоро 24 и немам баш ништо купено, ама имаме време ќе купиме. Супер стручен доктор е јас 2та скрининзи ги правев кај него, плус цервикс мереше и совети ми даде за сериозноста на ситуацијата кај мене. А за полот го кажа во 12та недела и погоди. Во 19та сигурно ќе се види што и да е, моево фалбаџија е на секој преглед мора да се намести на камерче и да покаже што има
Me iznasmea hahaha, abe dusicki ni se. Moevo nekako se kriese ili pa maticnata ne mozese da vidi pa zato sea nadez imam za kaj dimcev.
Mene pak merese abdomenalno, kaza nemalo potreba vaginalno I vaka ubavo se gledal cerviksot I taka mi go izmeri
Jas za 2 skrining odam. Prviot ne uspeav da zakazam radi terminite pa sea zakazav pred 3 nedeli negde. Znaev deka ke nema za kaj nego i zato pred vreme.
Имате ли болки во половината, грбот? 18 недела сум, со првата бременост не се сеќавам вака рано да ме болело. Работа седечка,ама гледам да станувам, да се движам И кога лежам мислам ме боли
Jas so prvata bremenost nikakvi poteskotii nemav do kraj, bas si bev energicna, Sega ovaa bremenost mislam od samiot zacetok imam jaki bolki vo polovinata I ne se dvizam voopsto poradi tija bolki samo dupli dozi citraten magnezijum mi pomaga