истото е и кај мене ,понеделник брисеви ке правам зошто немам воопшто досега правена мислам откако сум бремена па ке видиме ,но мислам дека е нормално а за брисевите не одам од оваа причина поради исцедокот туку дека така док.кажа.
јас да ви кажам не ставам влошки .малку тоалетче хехе спуруват ме некако влошките како да ме потат таму осекам а дома кога сум менувам гаки .
Pa iskreno nema da insistiram ke prasam treba netreba vejke mi se smaci od ispituvanja malce da si se opustime
Zenski mene pak herpes na ustata.sto musliite vie ima vrska so imumitetot .zosto non stop mi se pravi na ustata.sto da zemam nekoj vitamini ili da si orasam prvo
Jas pijam vitamin C 1000mg za prevencija Mene od vcera mi se pojavi neoe crvenilo na gradite i me cesa . Dali e nesto normalno ili moze da e od omeknuvac ama ne mi e prv pat da go koristam toj, ili.pak nesto drugo.. Jas sum na skrining na 17ti i edvaj cekam da go vidam mazeto malo
Pred da ostanam bremena mnogu cesto mi izleguvase herpes,no si najdov lek,vo tasna sekogas imam aciklovir mast i pocnuva li malku da me pecka,vednas se mackav i herpesot ne ni izleguvase.Konsultiraj se so ginekolog,makar sto mislam ne bi pretstavuvalo problem. Mila mozno e da bidat grcevi za vo wc,no ne napnuvaj,utre sabajle jadi kivi,jogurt so musli za da se procistis,isto ako osekas nekoja nelagodnost slobodno mozes da se napies magnezium za da te opusti.
se vikaat lateralni ventrikuli, imate slusneto vi gi spomnale li na4d mene me panika faka gledam po net deka ne bas sjajno a mojte se pod granica na maksimalno ama mnogu me strav, ima li nekoj iskustvo ili da znae nesto.
Да ти кажам искрено незнам како се вика затоа што таа доаѓала една месецот од струга или охрид, а на ливчето што ми го дадоа не ја пишуваше неа туку мојата докторката што ми ја води бременоста.
На 4д кај мене ги гледаше докторката и кажа дека се во ред е сега мислам дека спомнуваат подетално кога гледаат дека се зголемени или намалени па тогаш ги коментираат како што беше кај мене со пиелоните на бубрезите само тие ги искоментира докторката кажа дека не е страшно но мора да напомени дека се малку зголемени и да се следат, но најчесто се средувале сами од себе. Е сега знам како ти е и сакаш да слушниш искуства исто како и јас но еве нема ниедна феминка што и спомнале вакво нешто. Да се надеваме дека се ќе биде во најдобар ред и да не се секираме многу оти неможиме ништо да смениме. Наредната контрола да ни биде супер
Мешињa бев пред мaлку кaј мaтичнaтa и мaшкo е знaев. Зa пoтврдa чекaм вo пoнеделник вo систинa сум. Е сегa дaли дo ехoтo е пoштo вooпштo не е кaкo тoa вo систинa, ич не мoжев дa гo видaм убaвo, и ми рече декa oдгoвaрa зa 15+4-5 a јaс сум 15+6 a дo сегa oдгoвaрaше спoред дaтaтa штo јa зеде дoктoрoт нa пoследен циклус Не пaничaм зaштo нaјвеќе му верувaм нa Ивaнoвски, aмa ете црвчетo ми прoрaбoтувa
@Верче4 ох леле ниедна вечер не помина мирни да заспиам само чекање останува а недели не поминуваат, се надевам дека ке е во ред само мил Боже да ни ги чува, читав ништо неможе да се стори освен да чекаме и да се следи, ако има некој искуство нека пише незнам што да мислам веќе.
Bev na GAK na transfuziologija za krvna slika, d dimeri i hemostaza. Kolku me isplasile haos deka bilo, jas voopsto ne pocustvuvav. Vo osum dojdov so prioriteten, na glaven salter se prijaviv, pocekav me povikaa vlegov vo soba samo za prioritetni upati, za tri minuti zavrsiv i posle zaminav na bockanje. Nesto pred 9 zavrsiv, a na klinika nisto ne se plaka. Denes se rezultati posle 14. Taka da dokolku vi treba ne mora da davate pari privatno, isto se zavrsuva i na klinika. P.S. gledajte da ne e vtornik i petok poradi penzioneri